Περίπου μετά από δύο χρονιά σιγής.

Η THQ Nordic και η Experment 101, κατά τη διάρκεια της τελευταίας εκπομπής IGN Summer of Gaming, επιβεβαίωσαν ότι το Biomutant της δεύτερης βρίσκεται ακόμη σε ανάπτυξη, καθώς είχαμε να δούμε κάτι από τον τίτλο, από την Gamescom του 2018.

Το υλικό που παρουσιάστηκε επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στον ανοιχτό κόσμο του παιχνιδιού, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στα διάφορα biomes και στα μεγάλα και φρικιαστικά bosses. Επίσης, δόθηκαν και κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τις διαθέσιμες επιλογές προσαρμογής των χαρακτήρων του παιχνιδιού. Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο Stefan Ljungqvist, creative director του Biomutant, ανάφερε ότι η ομάδα ανάπτυξης βρίσκεται στα τελευταία στάδια της ανάπτυξης και κυρίως ασχολούνται με την επίλυση των διάφορων bugs.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video. Το Biomutant αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4 και PC, χωρίς να έχει ανακοινωθεί κάποια περίοδος κυκλοφορίας του.

Τσέκαρε το βίντεο

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Το PS5 θα τρέχει καλύτερα επιλεγμένους τίτλους του PS4
Επίσημες πληροφορίες για το upgrade τίτλων του PS4.
Το Godfall έγινε «χρυσό»
Ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη ενός εκ των launch τίτλων του PS5.
Νέο trailer για το Resident Evil Village
Με λεπτομέρειες για το story και νέους χαρακτήρες του τίτλου.
NBA 2K21 - Review
Life in the bubble.
Gameplay από την έκδοση του DiRt 5 στο Xbox Series S
Ένα γρήγορο ταξίδι στην Ιταλία.
Αποκαλύφθηκε το Hogwarts Legacy
Νέος τίτλος που βασίζεται στο σύμπαν "Harry Potter".
Ανακοινώθηκε το Final Fantasy XVI
Ως "console exclusive" για το PS5.
Αρχές Δεκεμβρίου η διάθεση του Twin Mirror
Αdventure της Dontnod, με επιρροές από τη σειρά Twin Peaks.

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Ώρες ώρες η αισθητική του μου μιλάει και μου λέει μην με αγορασεις, θα πονέσουν τα μάτια σου.

There are no comments posted here yet