Ακόμα ένα "θύμα" της πανδημίας του Covid-19.

Η Bandai Namco ανακοίνωσε ότι το Tales of Arise, το επόμενο κεφάλαιο της JRPG σειράς «Tales of», δεν θα κάνει την εμφάνισή του μέσα στο 2020 όπως είχε προγραμματιστεί, καθώς η ομάδα ανάπτυξης αναγκάστηκε να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις που δημιούργησε η παγκόσμια πανδημία του COVID-19. Παρόλο που το στούντιο κατάφερε να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και να εργαστεί επάνω στον τίτλο από απόσταση, θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να μπορέσει να το τελειοποιήσει.

Σύμφωνα με τον Yusuke Tomizawa –producer του τίτλου-, ο στόχος τους για το Tales of Arise είναι να παρέχουν μια οικεία -αλλά με καινοτόμο gameplay- εμπειρία στους φίλους της σειράς, ενώ “θα πιέσουν” το hardware των μηχανημάτων για να προσφέρουν ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας στο εικαστικό του Tales of Arise, για να εντυπωσιάσουν τόσο τους παλιούς παίκτες όσο και εκείνους που δεν έχουν δοκιμάσει ξανά κάποιον τίτλο "Tales of".

Στο μήνυμά του ο Tomizawa αναφέρει: "Η ανάπτυξη του τίτλου έχει προχωρήσει με σταθερά βήματα μέσα στο 2020 καθώς ξεπεράσαμε τις προκλήσεις στην πορεία. Ενώ η πανδημία του COVID-19 έχει επηρεάσει ορισμένες πτυχές της ανάπτυξης, έχουμε κάνει το καλύτερο δυνατό για να προσαρμοστούμε στην κατάσταση και έχουμε εφαρμόσει δυνατότητες για απομακρυσμένη ανάπτυξη για την ομάδα μας. Για να επιτύχουμε την ποιότητα και να προσφέρουμε την υπέροχη εμπειρία που οραματιζόμαστε για τους παίκτες μας, η ομάδα ανάπτυξης θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να πραγματοποιήσει αυτό το όραμα”.

Το νέο παράθυρο κυκλοφορίας του Tales of Arise θα γίνει γνωστό όταν η ομάδα ανάπτυξης θα έχει περισσότερες λεπτομέρειες να μοιραστεί, αν και λογικά ο τίτλος έχει μπει σε πορεία για την κυκλοφορία του μέσα στο 2021.

Τσέκαρε το βίντεο

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Gameplay από το Transformers: Battlegrounds
Ένα "XCOM" στο σύμπαν των Transformers.
Το Bless Unleashed έρχεται στο PlayStation 4
"Σπάει" η αποκλειστικότητα του Xbox One για το MMORPG της Bandai Namco.
Έρχεται retail έκδοση του Fahrenheit στο PlayStation 4
Με την ευκαιρία των εορτασμών της 15ης επετείου του παιχνιδιού.
Ακυρώθηκε η ανάπτυξη για το Among Us 2
Με την ομάδα να επικεντρώνεται στο αρχικό παιχνίδι.
Νέο trailer για το Resident Evil Village
Ενώ η Capcom εξετάζει την πιθανότητα μεταφοράς του στα Xbox One και PS4.
Τα Metal Gear και Metal Gear Solid 1 & 2 έγιναν διαθέσιμα σε PC
Μαζί με ένα πακέτο από περισσότερα retro παιχνίδια της Konami.
Νέο trailer για το The Medium
Με στοιχεία για την πρωταγωνίστρια και όχι μόνο.
Το Football Manager 2021 έρχεται και στις κονσόλες
Μια επιστροφή από τα παλιά.
Διαθέσιμο το τελευταίο μεγάλο update για το Left 4 Dead 2
"Δημιουργήθηκε από την κοινότητα, για την κοινότητα".

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet