Η πιο επιτυχημένη αποκλειστικότητα του PS4.

Έπειτα από σχετική ενημέρωση του Eric Lempel -Senior Vice President στο τμήμα του Worldwide Marketing της Sony Interactive Entertainment- μέσα από το PS Blog, έγινε γνωστό πως το The Last of Us Part II πούλησε περισσότερα από 4.000.000 αντίτυπα μέσα σε τρεις ημέρες από τη διάθεσή του, δηλαδή στο διάστημα μεταξύ της 19ης και 21ης Ιουνίου, αποκτώντας τον τίτλο της πιο επιτυχημένης αποκλειστικότητας του PlayStation 4.

Όπως αναφέρει ο Neil Druckmann -Vice President της Naughty Dog και Game Director για το The Last of Us Part II- σχετικά με την επίτευξη του παραπάνω ορόσημου: "Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμωνες για τα εκατομμύρα άτομα ανά τον κόσμο που έπαιξαν το The Last of Us Part II και μοιράστηκαν τις εμπειρείες τους μαζί μας κατά την τελευταία εβδομάδα. Ξεκινήσαμε να λέμε μία διαφορετική ιστορία, που εξετάζει δύσκολες θεματολογίες και πρόκειται να σας προκαλέσει με αναπάντεχους τρόπους. Το The Last of Us Part II κατέστη εφικτό χάρη στις προσπάθειες χιλιάδων ταλαντούχων και παθιασμένων developers εδώ στη Naughty Dog. Δεν μπορούμε να φανταστούμε μεγαλύτερη τιμή από το να βλέπουμε το ίδιο πάθος να αντικατοπτρίζεται από τους ανθρώπους που έρχονται σε επαφή μαζί του. Σας ευχαριστούμε για τη βοήθειά σας να επιτεύξουμε αυτό το καταπληκτικό ορόσημο."

Παρά το γεγονός κατά το οποίο ο νεότερος τίτλος της Naughty Dog έχει δεχτεί έντονη κριτική από ένα ορισμένο τμήμα του κοινού -ακόμα και από τα πρώτα λεπτά της διάθεσής του- που καλύπτει ολοένα και περισσότερο έδαφος και αφορά κυρίως στις αποφάσεις που πήρε το καλιφορνέζικο στούντιο για την εξέλιξη της ιστορίας του παιχνιδιού, και κατ' επέκταση ολόκληρου του franchise -με το User Score του τίτλου στη σελίδα του Metacritic να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στις 4.6 μονάδες, ξεκινώντας αρχικά και από χαμηλότερα, αυτό δεν φάνηκε να είναι αρκετό για να παρεμποδίσει το άκρως επιτυχές ξεκίνημά του στην αγορά.

Αξίζει να αναφερθεί πως η ομάδα ανάπτυξης δεν έχει πλάνα για διάθεση επιπρόσθετου περιεχομένου για τον τίτλο -όπως έκανε με το αρχικό The Last of Us, κυκλοφορώντας το DLC Left Behind, όπως σημείωσε σε ομιλία του ο ίδιος ο Neil Druckmann.

Το The Last of Us Part II κυκλοφορεί από τις 19 Ιουνίου αποκλειστικά στο PS4. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι, διαβάζοντας το review μας εδώ.

Όλα ξεκίνησαν πίσω στο 2008, όταν ένα χειμωνιάτικο πρωινό ο Γιώργος στάθηκε μπροστά από μία τηλεόραση, που πρόβαλε πλάνα του Gran Turismo 4, από ένα PS2. Η στιγμή αυτή οδήγησε στους πρώτους "σπινθήρες" για την όξυνση του ενδιαφέροντός του επάνω σ' αυτό που είχε μόλις αντικρίσει. Από τότε, όντας κυρίως single player παίκτης και χωρίς να έχει αλλάξει στρατόπεδο, οι AAA/ AA τίτλοι της Sony κερδίζουν εγωκεντρικά το ενδιαφέρον του, όπως και σειρές/ ταινίες που έχουν να του προσφέρουν μία εξίσου απολαυστική εμπειρία. Ακούει  Metal/ Hard Rock μουσική και δεν παύει ποτέ να είναι οπαδός της καλής φυσικής κατάστασης, μέσω της διατροφής και της άσκησης.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Tο μεγαλύτερο project στην ιστορία της FromSoftware θα είναι το Elden Ring
Και διερευνήσεις για κοινά στοιχεία με το Game of Thrones.
Το Doom Eternal έρχεται στο Xbox Game Pass
Στις αρχές του επόμενου μήνα.
Νέο trailer για το Dragon Quest XI S - Definitive Edition
Καθώς το παιχνίδι ξεπέρασε τα 6 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις.
Νέο trailer για το NieR Replicant ver.1.22474487139
Μαζί με επιβεβαίωση της ημερομηνίας διάθεσης.
Έτοιμο το επόμενο expansion του Nioh 2
Με διάθεση στα μέσα Οκτωβρίου.
Nexomon: Extinction - Review
Pokémon στη θέση των Pokémon.
Νωρίτερα η διάθεση του Remothered: Broken Porcelain
Επτά μέρες νωρίτερα η επίσκεψή μας στο Ashmann Inn.
Update με προσθήκη co-op για το Untitled Goose Game
Με αφορμή την κυκλοφορία του σε Steam και σε retail.
Δίχως αλλαγές η υποστήριξη για το The Elder Scrolls Online
Για κάθε πλατφόρμα διάθεσης, παρά τις εξελίξεις.
Πληροφορίες για το Spider-Man Remastered [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]
Με βελτιώσεις εφάμιλλες του Miles Morales η μετάβαση του Spider-Man στο PS5.

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

Μεγάλα τα νούμερα.

This comment was minimized by the moderator on the site

Πολύ σπάνιας κλάσης γραμμική single-player εμπειρία, δεν έιναι ότι μπορείς να το προσπεράσεις και να παίξεις κάτι άλλο (αν σου αρέσει αυτό το genre).

Εμπεριστατωμένες κριτικές όπως η σύνοψη π.χ. του IGN Japan στο metacritic είναι απολύτως αξιοσέβαστες. Το metacritic user score παντελώς αδιάφορο.

There are no comments posted here yet