Δημιουργό των The Surge και Lords of the Fallen.

Στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, η Focus Home Interactive ανακοίνωσε ότι προχώρησε στην πλήρη εξαγορά του γερμανικού studio ανάπτυξης Deck13, γνωστού για τη ανάπτυξη του Lords of the Fallen και των The Surge και The Surge 2.

Συγκεκριμένα, η γαλλική εταιρεία απέκτησε το 100% των μετοχικών κεφαλαίων της Deck13, σε μια συμφωνία αξίας 7,1 εκατομμυρίων ευρώ, με το μεγαλύτερο μέρος του πόσου να έχει έρθει από νέες χρηματοδοτήσεις από τράπεζες και εταιρείες χρηματοοικονομικών επενδύσεων. Να σημειώσουμε ότι η Deck13, η οποία απασχολεί μια ομάδα εξήντα ατόμων, έχει συνεργαστεί στενά με την Focus Home Interactive για τα The Surge και The Surge 2. Επίσης, η Deck13 έχει υπό τη διαχείρισ;h της μια publishing υπηρεσία για indie μικρότερους τίτλους, την οποία η Focus Home Interactive επιβεβαίωσε ότι θα αποκτήσει και "η οποία θα βοηθήσει την ομάδα να διερευνήσει νέες ευκαιρίες ".

Η παραπάνω συμφωνία έρχεται στο τέλος μιας πολύ καλής χρονιάς για την Focus Home Interactive, καθώς σημείωσε αυξημένα έσοδα απο το προηγούμενο οικονομικό έτος και καθαρά κέρδη κατά 64%, φτάνοντας το ρεκόρ των 13 εκατομμυρίων ευρώ για την εταιρεία.

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet