Μέσα στο προσεχές διάστημα.

Μέσα από συνέντεξη που παραχώρησε η Square Enix στο No Investment, No Life (και μεταφράστηκε από το Gematsu), η ιαπωνική εταιρεία έκανε γνωστό πως -παρά τις καθυστερήσεις που προέκυψαν από την πανδημία του COVID-19- αναμένεται να πραγματοποιήσει "αρκετές" ανακοινώσεις νέων παιχνιδιών μέσα στους επόμενους μήνες.

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρθηκε από εκπρόσωπο της Square Enix στο ερώτημα που δέχθηκε σχετικά με τα νέα παιχνίδια που εμπρόκειτο να ανακοινωθούν στα πλαίσια της φετινής E3, και το πώς επηρέασε ο κορονοϊός τα πλάνα της εταιρείας για την τρέχουσα χρονιά: "Θα ανακοινώναμε κανονικά νέα παιχνίδια στην E3, ναι. Είχαμε σχεδιάσει συνέντευξη Τύπου ως μία αντικαταστάτρια παρουσίαση [της Ε3], αλλά δεν μπορούσαμε να προχωρήσουμε με αυτό καθώς τα assets δεν ήταν ολοκληρωμένα. Θα ανακοινώνουμε αυτόνομα νέους τίτλους μόλις ο χρόνος μας το επιτρέπει. Αρκετοί [εκ των οποίων] θα εμφανιστούν ανάμεσα στον Ιούλιο και τον Αύγουστο."

Πρόσφατα ανακοινώθηκε το Kingdom Hearts: Melody of Memory από την Square Enix, το οποίο θα αποτελέσει ένα νέο "rhythm-action" παιχνίδι που αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά, καθώς και το timed-exclusive "Project Athia" για το PlayStation 5 που είδαμε κατά τη διάρκεια του The Future of Gaming Event της Sony για την κονσόλα νέας γενιάς της.

Όλα ξεκίνησαν πίσω στο 2008, όταν ένα χειμωνιάτικο πρωινό ο Γιώργος στάθηκε μπροστά από μία τηλεόραση, που πρόβαλε πλάνα του Gran Turismo 4, από ένα PS2. Η στιγμή αυτή οδήγησε στους πρώτους "σπινθήρες" για την όξυνση του ενδιαφέροντός του επάνω σ' αυτό που είχε μόλις αντικρίσει. Από τότε, όντας κυρίως single player παίκτης και χωρίς να έχει αλλάξει στρατόπεδο, οι AAA/ AA τίτλοι της Sony κερδίζουν εγωκεντρικά το ενδιαφέρον του, όπως και σειρές/ ταινίες που έχουν να του προσφέρουν μία εξίσου απολαυστική εμπειρία. Ακούει  Metal/ Hard Rock μουσική και δεν παύει ποτέ να είναι οπαδός της καλής φυσικής κατάστασης, μέσω της διατροφής και της άσκησης.

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Ένα νέο μεγάλο κεφάλαιο final fantasy ζητάω δεν είναι κάτι, σε παρακαλώ square κανε μου την χάρη.

There are no comments posted here yet