Παραμονή του The Last of Us Part ΙΙ στην κορυφή.

Το The Last of Us Part ΙΙ παρέμεινε στο Νο.1 των retail πωλήσεων την προηγούμενη εβδομάδα στην Μεγάλη Βρετανία, παρά την πτώση του 80% που κατέγραψε. Η συγκεκριμένη αρνητική απόδοση θεωρείται φυσιολογική, και οφείλεται κυρίως στις δυνατές πωλήσεις που είχε ο τίτλος τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του. Συγκριτικά, το Uncharted 4 παρουσίασε αντίστοιχη πτώση της τάξεως του 78% την δεύτερη εβδομάδα του στην αγορά.

Η κυκλοφορία του The Last of Us Part ΙΙ έδωσε ώθηση και στο The Last of Us: Remastered, το οποίο με αύξηση 82% εμφανίστηκε στο No.9. Στην δεύτερη θέση βρέθηκε το Bravely Second: End Layer για το 3DS, διπλασιάζοντας τις συνολικές retail πωλήσεις του μέσα σε εφτά ημέρες, λόγω της εξαιρετικά χαμηλής τιμής των 2.49 λιρών που είχε στα καταστήματα Argos. Το SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated έκανε το ντεμπούτο του στο No.3, το Animal Crossing ανέβηκε στο No.5, και το Ring Fit Adventure έπεσε στο No.4.

Οι δέκα τίτλοι με τις μεγαλύτερες retail πωλήσεις στην Μεγάλη Βρετανία την προηγούμενη εβδομάδα ήταν οι εξής:

  1. The Last of Us Part ΙΙ
  2. Bravely Second: End Layer
  3. SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated
  4. Ring Fit Adventure
  5. Animal Crossing: New Horizons
  6. FIFA 20
  7. Mario Kart 8: Deluxe
  8. Grand Theft Auto V
  9. The Last of Us: Remastered
  10. Minecraft

Το gaming μπήκε για τα καλά στην καθημερινότητα μου από την εποχή του PlayStation αν και η εισαγωγή μου στον χώρο έγινε πιο πριν με το SNES. Απολαμβάνω ό,τι έχει σχέση με Action RPGs, 3rd person Action-Adventures, FPS και VR. Η μουσική είναι η μεγάλη μου αγάπη και πάντα υπάρχει χρόνος για καλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Άραγε θα μείνει εκεί μέχρι να έρθει το ghost of Tsushima ή το διψασμένο κοινό του Switch θα μασουλησει το origami King σα να μην υπάρχει αύριο;

There are no comments posted here yet