Ένα νέο platforming adventure για κονσόλες και PC.

Η Modus Games έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο gameplay overview από το Ary and the Secret of Seasons, έναν platforming adventure τίτλο που ετοιμάζει η eXiin για κονσόλες και PC.

Κατά τη διάρκεια του trailer, η Genese Davis, lead writer του παιχνιδιού, μας μιλά για κάποια από τα στοιχεία του gameplay, παρουσιάζοντας την ικανότητα της πρωταγωνίστριας να αλλάζει το οικοσύστημα γύρω της και να χρησιμοποιεί τις δυνάμεις των εποχών προς όφελός της. Για παράδειγμα, μπορούμε να την δούμε να δημιουργεί παγωμένες πλατφόρμες στον αέρα, χρησιμοποιώντας τη δύναμη του Χειμώνα, για να μπορέσει να προχωρήσει παρακάτω. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο trailer, μπορούμε να πούμε ότι το παιχνίδι φαίνεται να περιέχει και κάποια metroidvania στοιχεία, καθώς θα υπάρχει η δυνατότητα να επιστρέφουμε πίσω σε παλιές περιοχές με νέες δυνάμεις και να ανοίγουμε νέα μονοπάτια στα όποια δεν είχαμε πρόσβαση στο παρελθόν.

Το Ary and the Secret of Seasons θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC τον Σεπτέμβριο του 2020.

Τσέκαρε το βίντεο

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Αλλαγή ημερομηνίας για το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
Με νέα περίοδο κυκλοφορίας, μέσα στο 2021.
Marvel's Avengers - Preview
Πρώτες εντυπώσεις, βασισμένες στην closed beta.
Μικρή καθυστέρηση στη διάθεση του DIRT 5
Μια εβδομάδα επιπλέον στο pit lane…
Μετάθεση κυκλοφορίας του Halo Infinite
Ακόμα ένα θύμα του Covid…
Trailer για το Remothered: Broken Porcelain
Αφιερωμένο τους «μη-κανονικούς» διαμένοντες του The Ashmann Inn.
Νέο υλικό από το Cyberpunk 2077
Ανακαλύπτοντας τους μηχανισμούς και τον κόσμο του.
Ξεπέρασε τα 5 εκ. αντίτυπα το Final Fantasy VII Remake
Με το μεγαλύτερο μερίδιο να αφορά στις digital πωλήσεις.
Ανακοινώθηκε το Hood: Outlaws & Legends
Ένα 4v4 multiplayer heist τίτλος για την τρέχουσα και επόμενη γενιά μηχανημάτων.
Έρχεται στην επομένη γένια το Temtem
Προσφέροντας ένα νέο "massively multiplayer creature-collection" ταξίδι.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet