Νέο εργαλείο για την εργαλειοθήκη.

Η Sony, στα πλαίσια της νεότερης παρουσίασης DCS (Dreams Community Showcase), έκανε γνωστό ότι η υποστήριξη των PS Move Controllers και της gaming συσκευής εικονικής πραγματικότητας της εταιρείας στο Dreams θα ξεκινήσει προς τα μέσα του επόμενου μήνα.

Με τη διάθεση ενός δωρεάν update για τον τίτλο, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να εξοικειωθούν με το νέο "εργαλείο" που προστίθεται στην εργαλειοθήκη τους μέσα από σχετικά tutorial και "how to" βοηθητικό υλικό που θα τους προσφερθεί καθώς και να ασχοληθούν με νέο περιεχόμενο που θα προστεθεί παράλληλα στο παιχνίδι. Επισημαίνεται πως δεν καθιστάται υποχρεωτική η κατοχή συσκευής PSVR στη δημιουργία παιχνιδιών για την εν λόγω συσκευή εικονικής πραγματικότητας της Sony.

Το VR Expansion του Dreams αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στις 22 Ιουλίου. Το Dreams κυκλοφορεί από τις 14 Φεβρουαρίου αποκλειστικά για το PS4. Περισσότερα για το παιχνίδι μπορείτε να βρείτε στο review μας, καθώς και να διαβάσετε τη συνέντευξή μας με την Abbie Heppe -Communications Manager της Media Molecule, κάνοντας κλικ εδώ.

Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την εν λόγω παρουσίαση της Media Molecule.

Τσέκαρε το βίντεο

Όλα ξεκίνησαν πίσω στο 2008, όταν ένα χειμωνιάτικο πρωινό ο Γιώργος στάθηκε μπροστά από μία τηλεόραση, που πρόβαλε πλάνα του Gran Turismo 4, από ένα PS2. Η στιγμή αυτή οδήγησε στους πρώτους "σπινθήρες" για την όξυνση του ενδιαφέροντός του επάνω σ' αυτό που είχε μόλις αντικρίσει. Από τότε, όντας κυρίως single player παίκτης και χωρίς να έχει αλλάξει στρατόπεδο, οι AAA/ AA τίτλοι της Sony κερδίζουν εγωκεντρικά το ενδιαφέρον του, όπως και σειρές/ ταινίες που έχουν να του προσφέρουν μία εξίσου απολαυστική εμπειρία. Ακούει  Metal/ Hard Rock μουσική και δεν παύει ποτέ να είναι οπαδός της καλής φυσικής κατάστασης, μέσω της διατροφής και της άσκησης.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Othercide - Review
Μάνα είναι μόνο μία.
Ο Alan Wake επιστρέφει στο... Control
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του AWE DLC.
Νέο υλικό και πληροφορίες από το Crash Candicoot 4: It’s About Time
Μέσω του τελευταίου State of Play της Sony.
Πλήρης υποστήριξη για το PSVR στο Hitman III
Καθώς και σε ολόκληρη την τριλογία Hitman.
Έρχονται νέες πληροφορίες για το Cyberpunk 2077
Μέσα από ένα νέο digital event της CD Projekt RED.
Και στην επόμενη γενιά τα DOOM Eternal και The Elder Scrolls Online
Με δωρεάν αναβάθμιση για τους κατόχους τους σε Xbox One και PlayStation 4.
Ορόσημο στην εμπορική πορεία του GreedFall
Με λιγότερο από έναν χρόνο στην αγορά.
Σημαντικό το ενδιαφέρον του κοινού για το Fall Guys: Ultimate Knockout
Ένα παιχνίδι battle-royale, κάπως... διαφορετικό!
Ημερομηνία διάθεσης του Necromunda: Underhive Wars
Μαζί με ένα gameplay trailer για τον third-person tactical/ action τίτλο.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet