Στα 16 εκ. οι συνολικές πωλήσεις της flight-action σειράς.

Γιορτάζοντας την 25η επέτειο της σειράς Ace Combat, η Bandai Namco έδωσε στη δημοσιότητα ορισμένα στατιστικά σχετικά με την πορεία ολόκληρης της σειράς, καθώς και της νεότερης προσθήκης της μέχρι σήμερα στην αγορά.

Όπως έγινε γνωστό, όλα τα παιχνίδια της εν λόγω arcade-flight action σειράς πέρασαν συνολικά το φράγμα των 16.000.000 πωλήσεων, με το Ace Combat 7: Skies Unknown να έχει μόλις υπερβεί τον αριθμό των 2.000.000 πωληθέντων αντιτύπων από τη στιγμή της κυκλοφορίας του τον περυσινό Ιανουάριο, νούμερο στο οποίο προσμετράται τόσο το πλήθος των retail πωλήσεών του, όσο και εκείνο των ψηφιακών.

Για να γιορτάσει το παραπάνω γεγονός, η ιαπωνική εταιρεία θα θέσει σε κυκλοφορία από σήμερα (1/7) δύο θεματικά t-shirt στα "χρώματα" της σειράς, τα οποία μπορείτε να βρείτε εδώ. Σε σχετική ενημέρωση, ο Kazutoki Kono -Producer στην Bandai Namco- εκφράζει τις επιθυμίες του για τον εορτασμό της συγκεκριμένης επετείου με έναν πιο "πλούσιο" τρόπο, λέγοντας παράλληλα ότι σχεδόν όλα όσα είχαν προγραμματίσει από την περασμένη χρονιά έχουν λάβει αναβολή ή ακόμα και ακύρωση.

Υπενθυμίζουμε πως το franchise έκανε την πρώτη εμφάνισή του στο αρχικό PlayStation με τη διάθεση του πρώτου παιχνιδιού της σειράς, γνωστό ως "Air Combat", στις 30 Ιουνίου του 1995.

Το Ace Combat 7: Skies Unknown κυκλοφορεί από τον Ιανουάριο του 2019 σε PS4, Xbox One και PC.

Έκθεση εικόνων

Όλα ξεκίνησαν πίσω στο 2008, όταν ένα χειμωνιάτικο πρωινό ο Γιώργος στάθηκε μπροστά από μία τηλεόραση, που πρόβαλε πλάνα του Gran Turismo 4, από ένα PS2. Η στιγμή αυτή οδήγησε στους πρώτους "σπινθήρες" για την όξυνση του ενδιαφέροντός του επάνω σ' αυτό που είχε μόλις αντικρίσει. Από τότε, όντας κυρίως single player παίκτης και χωρίς να έχει αλλάξει στρατόπεδο, οι AAA/ AA τίτλοι της Sony κερδίζουν εγωκεντρικά το ενδιαφέρον του, όπως και σειρές/ ταινίες που έχουν να του προσφέρουν μία εξίσου απολαυστική εμπειρία. Ακούει  Metal/ Hard Rock μουσική και δεν παύει ποτέ να είναι οπαδός της καλής φυσικής κατάστασης, μέσω της διατροφής και της άσκησης.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Εκτενή gameplay πλάνα από το Godfall
Χορταστικές πληροφορίες και βίντεο από PS5 devkit
Othercide - Review
Μάνα είναι μόνο μία.
Ο Alan Wake επιστρέφει στο... Control
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του AWE DLC.
Νέο υλικό και πληροφορίες από το Crash Candicoot 4: It’s About Time
Μέσω του τελευταίου State of Play της Sony.
Πλήρης υποστήριξη για το PSVR στο Hitman III
Καθώς και σε ολόκληρη την τριλογία Hitman.
Έρχονται νέες πληροφορίες για το Cyberpunk 2077
Μέσα από ένα νέο digital event της CD Projekt RED.
Αλλαγή στην ημερομηνία διάθεσης του Serious Sam 4
Στα τέλη Σεπτεμβρίου η κυκλοφορία του.
Διαθέσιμο στην Ευρώπη το Phantasy Star Online 2
Με αρκετές αλλαγές στη διάθεση των παικτών.
Παράθυρο κυκλοφορίας για το Last Days of Lazarus
Νέος horror τίτλος, από τον δημιουργό του Gray Dawn.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet