Σύμφωνα με ανακοίνωση της Toys For Bob.

H Toys For Bob προχώρησε στη διευκρίνηση ότι το Crash Bandicoot 4: It's About Time δεν θα περιέχει κάποιου είδους μικροσυναλλαγές (microtransactions), μετά την αναφορά που υπάρχει στην σελίδα του τίτλου στο Microsoft Store, που δηλώνει ότι ο τίτλος θα προσφέρει "in-app purchases".

Αυτό οδήγησε πολλούς παίκτες να υποθέσουν ότι το παιχνίδι θα περιείχε microtransactions, πιθανώς για επιπλέον skins, όπως τα "Totally Tubular", για τους Crash και Coco που αναφέρονται στο τέλος του trailer της ανακοίνωσης του τίτλου. Με την προϊστορία που έχει η Activision σχετικά με τα loot boxes και τα microtransactions στα παιχνίδια, αυτό δεν φαινόταν να είναι εντελώς απροσδόκητο.

Ωστόσο, η δημιουργός του Crash bandicoot 4, η Toys For Bob, δημοσίευσε μια δήλωση στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, διευκρινίζοντας ότι το Crash 4 δεν θα περιέχει microtransactions, συμπεριλαμβανομένων και των skins.

"Βλέπουμε μια σύγχυση σχετικά με τα microtransactions στο Crash Bandicoot 4 και θέλουμε να είμαστε ξεκάθαροι. Δεν υπάρχουν microtransactions στο Crash 4. Ως μπόνους, τα Totally Tubular skins περιλαμβάνονται σε όλες τις ψηφιακές εκδόσεις του παιχνιδιού".

Το παραπάνω φαίνεται να ξεκαθαρίζει το θέμα των microtransactions, αλλά το μυστήριο του "in-app purchases" παραμένει. Είναι κάποιο λάθος εκ μέρους της Microsoft, ή μήπως το παιχνίδι θα λάβει DLC expansions, που θα μπορούμε να αγοράσουμε εντός του παιχνιδιού;

Το Crash Bandicoot 4: It's About Time αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox One και PlayStation 4 στις 2 Οκτωβρίου 2020.

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Trailer για το Remothered: Broken Porcelain
Αφιερωμένο τους «μη-κανονικούς» διαμένοντες του The Ashmann Inn.
Νέο υλικό από το Cyberpunk 2077
Ανακαλύπτοντας τους μηχανισμούς και τον κόσμο του.
Ξεπέρασε τα 5 εκ. αντίτυπα το Final Fantasy VII Remake
Με το μεγαλύτερο μερίδιο να αφορά στις digital πωλήσεις.
Ανακοινώθηκε το Hood: Outlaws & Legends
Ένα 4v4 multiplayer heist τίτλος για την τρέχουσα και επόμενη γενιά μηχανημάτων.
Othercide - Review
Μάνα είναι μόνο μία.
Ο Alan Wake επιστρέφει στο... Control
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του AWE DLC.
Νέο υλικό και πληροφορίες από το Crash Candicoot 4: It’s About Time
Μέσω του τελευταίου State of Play της Sony.
Πλήρης υποστήριξη για το PSVR στο Hitman III
Καθώς και σε ολόκληρη την τριλογία Hitman.
Έρχονται νέες πληροφορίες για το Cyberpunk 2077
Μέσα από ένα νέο digital event της CD Projekt RED.
Διαθέσιμο στην Ευρώπη το Phantasy Star Online 2
Με αρκετές αλλαγές στη διάθεση των παικτών.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet