Μετά τα “άσχημα δείγματα γραφής” από το υλικό που διέρρευσε.

Κανονικά σήμερα θα ήταν η ημέρα που θα ρίχναμε την πρώτη επίσημη ματιά μας στο Crysis Remastered, με το βίντεο της ανακοίνωσης του να ήταν έτοιμο να προβληθεί περίπου αυτήν την ώρα, αλλά την τελευταία στιγμή η Crytek έκανε πίσω. Αυτή η κίνησή της ήρθε μετά τη διαρροή του trailer για το Crytek Remastered και ορισμένων εικόνων μέσα από το παιχνίδι, που δεν εντυπωσίασαν ιδιαίτερα τους περισσότερους θαυμαστές – για κάποιο λόγο, το Crysis Remastered φαινόταν χειρότερο από το αρχικό παιχνίδι. Να σημειώσουμε ότι η πρώτη εικόνα κάθε λήψης είναι από την vanilla έκδοση του Crysis, ενώ η δεύτερη λήψη είναι μια direct-feed εικόνα από τη remaster έκδοση.

Βλέποντας την παραπάνω εξέλιξη, η Crytek έκανε επίσημα γνωστή την απόφασή της να καθυστερήσει τη διάθεση του Crysis Remastered για να μπορέσει να φτάσει το παιχνίδι στα "ψηλά standard που θα περιμέναμε σε PC και κονσόλες".

Το Crysis Remastered θα κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC στις 23 Ιουλίου, με υποστήριξη 4K και HDR για τα Xbox One X και PS4 Pro.

 

Τσέκαρε το βίντεο

Έκθεση εικόνων

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Αλλαγή ημερομηνίας για το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
Με νέα περίοδο κυκλοφορίας, μέσα στο 2021.
Marvel's Avengers - Preview
Πρώτες εντυπώσεις, βασισμένες στην closed beta.
Μικρή καθυστέρηση στη διάθεση του DIRT 5
Μια εβδομάδα επιπλέον στο pit lane…
Μετάθεση κυκλοφορίας του Halo Infinite
Ακόμα ένα θύμα του Covid…
Trailer για το Remothered: Broken Porcelain
Αφιερωμένο τους «μη-κανονικούς» διαμένοντες του The Ashmann Inn.
Νέο υλικό από το Cyberpunk 2077
Ανακαλύπτοντας τους μηχανισμούς και τον κόσμο του.
Ξεπέρασε τα 5 εκ. αντίτυπα το Final Fantasy VII Remake
Με το μεγαλύτερο μερίδιο να αφορά στις digital πωλήσεις.
Ανακοινώθηκε το Hood: Outlaws & Legends
Ένα 4v4 multiplayer heist τίτλος για την τρέχουσα και επόμενη γενιά μηχανημάτων.
Έρχεται στην επομένη γένια το Temtem
Προσφέροντας ένα νέο "massively multiplayer creature-collection" ταξίδι.

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

δεν θυμάμαι πολλές φορές παιχνίδι να φάει delay λόγο κραξίματος κοινού για το τεχνικό αποτέλεσμα.
τη Crytek γενικα δε τη βλεπω καθολου καλα, απο το κακο στο χειροτερο πανε τα πραγματα, νομιζω τελευταια τους ελπιδα ειναι αυτο για να μη κλεισουν.

There are no comments posted here yet