Μέσα σε έναν χρόνο από τη διάθεσή του.

Η Asobo Studio έκανε γνωστό πως το A Plague Tale: Innocence κατάφερε να πουλήσει περισσότερα από ένα εκατομμύριο αντίτυπα παγκοσμίως, μέσα σε διάστημα ενός περίπου χρόνου από τη διάθεσή του στην αγορά.

Μέσα από σχετική ενημέρωση από τον επίσημο λογαριασμό του τίτλου στο Twitter, η γαλλική ομάδα ανάπτυξης αναφέρει: "Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε ότι το A Plague Tale: Innocence έχει πουλήσει περισσότερα από ένα εκατομμύριο αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Αυτό δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς την κοινότητά μας, και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε κάθε έναν από εσάς που υποστηρίζετε το παιχνίδι και την Asobo Studio."

Ο David Dedeine - συν-ιδρυτής της Asobo - πρόσθεσε σε δηλώσεις του πως ολόκληρη η ομάδα αισθάνεται ιδιαίτερα υπερήφανη για την ετήσια πορεία του A Plague Tale: Innocence, καθώς ολοένα και περισσότεροι παίκτες ανακαλύπτουν την ιστορία των Amicia και Hugo, πράγμα που αποτελεί για αυτούς την καλύτερη πηγή κινήτρων. "Η Focus Home Interactive βρίσκεται στο πλάι μας. Ανυπομονούμε να προσφέρουμε περισσότερες περιπέτειες και ισχυρά συναισθηματικές εμπειρίες", συμπλήρωσε.

Το A Plague Tale: Innocence -που προσφέρεται αυτή τη στιγμή και μέσα από το Xbox Game Pass- κυκλοφορεί από τον Μάιο του 2019, σε PS4, Xbox One και PC.

Όλα ξεκίνησαν πίσω στο 2008, όταν ένα χειμωνιάτικο πρωινό ο Γιώργος στάθηκε μπροστά από μία τηλεόραση, που πρόβαλε πλάνα του Gran Turismo 4, από ένα PS2. Η στιγμή αυτή οδήγησε στους πρώτους "σπινθήρες" για την όξυνση του ενδιαφέροντός του επάνω σ' αυτό που είχε μόλις αντικρίσει. Από τότε, όντας κυρίως single player παίκτης και χωρίς να έχει αλλάξει στρατόπεδο, οι AAA/ AA τίτλοι της Sony κερδίζουν εγωκεντρικά το ενδιαφέρον του, όπως και σειρές/ ταινίες που έχουν να του προσφέρουν μία εξίσου απολαυστική εμπειρία. Ακούει  Metal/ Hard Rock μουσική και δεν παύει ποτέ να είναι οπαδός της καλής φυσικής κατάστασης, μέσω της διατροφής και της άσκησης.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Εκτενή gameplay πλάνα από το Godfall
Χορταστικές πληροφορίες και βίντεο από PS5 devkit
Othercide - Review
Μάνα είναι μόνο μία.
Ο Alan Wake επιστρέφει στο... Control
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του AWE DLC.
Νέο υλικό και πληροφορίες από το Crash Candicoot 4: It’s About Time
Μέσω του τελευταίου State of Play της Sony.
Πλήρης υποστήριξη για το PSVR στο Hitman III
Καθώς και σε ολόκληρη την τριλογία Hitman.
Έρχονται νέες πληροφορίες για το Cyberpunk 2077
Μέσα από ένα νέο digital event της CD Projekt RED.
Αλλαγή στην ημερομηνία διάθεσης του Serious Sam 4
Στα τέλη Σεπτεμβρίου η κυκλοφορία του.
Διαθέσιμο στην Ευρώπη το Phantasy Star Online 2
Με αρκετές αλλαγές στη διάθεση των παικτών.
Παράθυρο κυκλοφορίας για το Last Days of Lazarus
Νέος horror τίτλος, από τον δημιουργό του Gray Dawn.

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (4)

This comment was minimized by the moderator on the site

Μακάρι να υπάρξει μέρος 2 σε αυτην την παιχνιδάρα.

This comment was minimized by the moderator on the site

Εξαιρετικό παιχνίδι! Χαίρομαι!

This comment was minimized by the moderator on the site

Απλά επικό.......................................θέλω να δω Sequel 100%!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Τι απίστευτο οπτικό τομέα σκάρωσαν τα παλικάρια, ανυπομονώ να δω δουλειά τους (και με περισσότερα λεφτά μακάρι) στην επόμενη γενιά!

There are no comments posted here yet