Δυνατό ντεμπούτο για το Iron Man VR.

Η Sony βρέθηκε ξανά στην κορυφή των retail πωλήσεων της Μεγάλης Βρετανίας την εβδομάδα που μας πέρασε, με τα The Last of Us Part II και Iron Man VR να κατακτούν την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα. Το Bravely Second: End Layer για το 3DS παρέμεινε στην πρώτη πεντάδα, λόγω της χαμηλής τιμής του τίτλου στην χώρα, καταγράφοντας -μέσα σε δύο εβδομάδες- πωλήσεις οι οποίες ξεπερνούν το σύνολο των επιδόσεων που είχε ο τίτλος τα τελευταία τέσσερα χρόνια παρουσίας του στην αγορά.

Οι διακυμάνσεις του στοκ του Nintendo Switch και των τίτλων της Nintendo στη χώρα, είχαν ως αποτέλεσμα το Anima Crossing: New Horizons να παρουσιάσει αύξηση πωλήσεων 116% από εβδομάδα σε εβδομάδα, ανεβαίνοντας στο No.3, ενώ το Ring Fit Adventure έπεσε κατά 40% στο No.10. Το Call of Duty: Modern Warfare ξαναμπήκε στο Top, 10 στην έβδομη θέση, και το Luigi’s Mansion 3 ανέβηκε στο No.9.

Οι δέκα τίτλοι με τις μεγαλύτερες retail πωλήσεις την προηγούμενη εβδομάδα στη Μεγάλη Βρετανία ήταν οι εξής:

  1. The Last of Us Part II
  2. Marvel's Iron Man VR
  3. Animal Crossing: New Horizons
  4. Bravely Second: End Layer
  5. Grand Theft Auto V
  6. Minecraft (Switch)
  7. Call of Duty: Modern Warfare
  8. FIFA 20
  9. Luigi's Mansion 3
  10. Ring Fit Adventure

Το gaming μπήκε για τα καλά στην καθημερινότητα μου από την εποχή του PlayStation αν και η εισαγωγή μου στον χώρο έγινε πιο πριν με το SNES. Απολαμβάνω ό,τι έχει σχέση με Action RPGs, 3rd person Action-Adventures, FPS και VR. Η μουσική είναι η μεγάλη μου αγάπη και πάντα υπάρχει χρόνος για καλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet