Μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία του στους υπολογιστές.
Η Serenity Games ανακοίνωσε ότι το puzzle-platformer rogue-like "Neversong" θα κάνει την εμφάνισή του και στις οικιακές κονσόλες αργότερα μέσα στον τρέχοντα μήνα.
 
Ο τίτλος καλεί τους παίκτες να αναλάβουν τον έλεγχο ενός μικρού αγοριού, που ακούει στο όνομα "Peet", καθώς επανακτά τις αισθήσεις του και βρίσκει τον εαυτό του μέσα σε έναν εφιάλτη, με όλους όσους γνώριζε να έχουν πλέον εξαφανιστεί μυστηριωδώς. Σε αυτήν του την περιπέτεια, ο Peet θα συναντήσει και εχθρικούς χαρακτήρες, για τους οποίους θα πρέπει να αποφασίσει αν θα τους αντιμετωπίσει άμεσα ή θα τους προσπερνάει κάνοντας ελιγμούς. Εξερευνώντας τον κόσμο του παιχνιδιού, εντός του οποίου θα παραμονεύουν και απειλές σε κάθε γωνιά του, με τη μετάβασή τους σε διαφορετικές τοποθεσίες και την επίλυση περιβαλλοντικών γρίφων εντός αυτών, οι παίκτες θα ανακαλύπτουν σταδιακά περισσότερες λεμπομέρειες σχετικά με το ιστορικό του χαρακτήρα τους, όπως τον τρόπο με τον οποίο έχασε τις αισθήσεις του εξαρχής, τι απέγιναν οι φίλοι και η οικογένειά του, καθώς και τι ήταν αυτό που οδήγησε στον ανεξήγητο εξαφανισμό τους. Ο Peet δεν θα είναι ολομόναχος σε ολόκληρο το ταξίδι του, αφού σύντομα μαθαίνει τη συντροφιά από ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ που του προσφέρει αμυντική προστασία από τους εχθρούς του, ενώ στη συνέχεια εξελίσσεται σε μία πολύ βοηθητική και παράλληλα πνευματική παρουσία που βρίσκεται πάντα στο πλάι του.
 
Αξίζει να αναφερθεί πως το παιχνίδι ήταν αρχικά γνωστό με την ονομασία "Once Upon a Coma" και κυκλοφόρησε στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές πριν από περίπου δύο μήνες, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει θετικές κριτικές μέσα σπό τη σελίδα του στο Steam.
 
Το Neversong αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στις 16 Ιουλίου και σε PS4, Xbox One και Nintendo Switch, μέσα από τα αντίστοιχα ψηφιακά καταστήματα των εν λόγω κονσολών. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο trailer του παιχνιδιού.

Τσέκαρε το βίντεο

Όλα ξεκίνησαν πίσω στο 2008, όταν ένα χειμωνιάτικο πρωινό ο Γιώργος στάθηκε μπροστά από μία τηλεόραση, που πρόβαλε πλάνα του Gran Turismo 4, από ένα PS2. Η στιγμή αυτή οδήγησε στους πρώτους "σπινθήρες" για την όξυνση του ενδιαφέροντός του επάνω σ' αυτό που είχε μόλις αντικρίσει. Από τότε, όντας κυρίως single player παίκτης και χωρίς να έχει αλλάξει στρατόπεδο, οι AAA/ AA τίτλοι της Sony κερδίζουν εγωκεντρικά το ενδιαφέρον του, όπως και σειρές/ ταινίες που έχουν να του προσφέρουν μία εξίσου απολαυστική εμπειρία. Ακούει  Metal/ Hard Rock μουσική και δεν παύει ποτέ να είναι οπαδός της καλής φυσικής κατάστασης, μέσω της διατροφής και της άσκησης.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Αλλαγή ημερομηνίας για το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
Με νέα περίοδο κυκλοφορίας, μέσα στο 2021.
Marvel's Avengers - Preview
Πρώτες εντυπώσεις, βασισμένες στην closed beta.
Μικρή καθυστέρηση στη διάθεση του DIRT 5
Μια εβδομάδα επιπλέον στο pit lane…
Μετάθεση κυκλοφορίας του Halo Infinite
Ακόμα ένα θύμα του Covid…
Trailer για το Remothered: Broken Porcelain
Αφιερωμένο τους «μη-κανονικούς» διαμένοντες του The Ashmann Inn.
Νέο υλικό από το Cyberpunk 2077
Ανακαλύπτοντας τους μηχανισμούς και τον κόσμο του.
Ξεπέρασε τα 5 εκ. αντίτυπα το Final Fantasy VII Remake
Με το μεγαλύτερο μερίδιο να αφορά στις digital πωλήσεις.
Ανακοινώθηκε το Hood: Outlaws & Legends
Ένα 4v4 multiplayer heist τίτλος για την τρέχουσα και επόμενη γενιά μηχανημάτων.
Συνεχίζεται η εμπορική επιτυχία του Nintendo Switch
Με το Animal Crossing να βρίσκεται στις 22.4 εκ. πωλήσεις.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet