Μαζί με νέο περιεχόμενο και πληροφορίες για τις εκδόσεις του τίτλου.

Η THQ Nordic ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας της remastered έκδοσης του Kingdoms of Amalur: Reckoning -με αυτήν να έχει οριστεί για τις αρχές του ερχόμενου φθινόπωρου- καθώς και την ύπαρξη ενός νέου expansion για το παιχνίδι που βρίσκεται υπό ανάπτυξη και προγραμματίζεται να διατεθεί μέσα στο επόμενο έτος.

Το Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning -όπως θα ονομάζεται η νέα έκδοση του παιχνιδιού- θα ενσωματώνει ολόκληρο το επιπρόσθετο περιεχόμενο που έχει λάβει το παιχνίδι από τη στιγμή της διάθεσής του, μαζί με αναβαθμισμένο οπτικό τομέα, βελτιωμένους μηχανισμούς gameplay, όπως επίσης και νέο περιεχόμενο. Ο τίτλος μεταφέρει τους παίκτες από τη γεμάτη ζωντάνια πόλη του Rathir και μέσω της τεράστιας έκτασης της περιοχής του Dalentarth, στα ζοφερά μπουντρούμια των Brigand Hall Caverns, καθώς ανακαλύπτουν τα μυστικά του Amalur.

Δημιουργημένο από τρεις διαφορετικές προσωπικότητες, όπως τον ιδιαίτερα δημοφιλή συγγραφέα R.A. Salvatore, τον δημιουργό του φανταστικού χαρακτήρα Spawn, Todd McFarlane, καθώς επίσης και τον Ken Rolston, Game Designer του Elder Scrolls IV: Oblivion, το Kingdoms of Amalur: Reckoning έκανε την εμφάνισή του για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2012 σε ηλεκτρονικούς υπλογιστές και οικιακές κονσόλες περασμένης γενιάς. Το παιχίδι έμεινε κυρίως γνωστό για τη δυνατότητα που προσέφερε στους παίκτες να παίρνουν τις δικές τους αποφάσεις, περιλαμβάνοντας αμέτρητες τροποποιήσεις σχετικά με την εμφάνιση του χαρακτήρα έως και την ανάπτυξη μίας πλούσιας ιστορίας που διαμορφώνεται μέσα από ένα πλήθος από side-quest, με στοιχεία ρομαντισμού, μαγείας, διασκέδασης και πολιτικής ίντριγκας, που απαρτίζουν την κύρια αποστολή του παίκτη, σε συγκεκριμένο ποσοστό ανάλογα με τις δικές του προτιμήσεις.

Σύμφωνα με την αυστριακή εταιρεία, οι περιπέτειες του Amalur θα λάβουν και συνέχεια μέσα από το νέο expansion "Fatesworn" που πρόκειται να λάβει ο τίτλος, για το οποίο γνωρίζουμε μόνο ότι θα κυκλοφορήσει εντός του 2021, με περαιτέρω λεπτομέρειες για αυτό να ακολουθούν λίγο αργότερα.

Επιπροσθέτως, έγιναν γνωστές και πληροφορίες σχετικά με την Collector’s Edition του τίτλου, όπως η τιμή πώλησής της στην αγορά και τα περιεχόμενα της συσκευασίας της, τα οποία απαριθμούνται στη λίστα που ακολουθεί.

  • Υψηλής λεπτομέρειας αγαλματίδιο της Alyn Shir (διαστάσεων 20.8cmx18cmxcm)
  • Προσαρμοσμένο μπρελόκ Amalur.
  • Πέντε εικόνες από το αυθεντικό in-game artwork.
  • Το βραβευμένο soundtrackτου παιχνιδιού, από τον συνθέτη Grant Kirkhope.
  • Υψηλής ποιότητας συλλεκτικό κουτί

Το Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning θα κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου για PS4, Xbox One και PC, σε Standard/ Fate/ Collector's Edition στην τιμή των € 39.99/ 54.99/ €109.99, με όσους προβαίνουν σε αγορά της Fate Edition να αποκτούν εντελώς δωρεάν το expansion "Fatesworn" μόλις γίνει διαθέσιμο στο επόμενος έτος.

Τσέκαρε το βίντεο

Έκθεση εικόνων

Όλα ξεκίνησαν πίσω στο 2008, όταν ένα χειμωνιάτικο πρωινό ο Γιώργος στάθηκε μπροστά από μία τηλεόραση, που πρόβαλε πλάνα του Gran Turismo 4, από ένα PS2. Η στιγμή αυτή οδήγησε στους πρώτους "σπινθήρες" για την όξυνση του ενδιαφέροντός του επάνω σ' αυτό που είχε μόλις αντικρίσει. Από τότε, όντας κυρίως single player παίκτης και χωρίς να έχει αλλάξει στρατόπεδο, οι AAA/ AA τίτλοι της Sony κερδίζουν εγωκεντρικά το ενδιαφέρον του, όπως και σειρές/ ταινίες που έχουν να του προσφέρουν μία εξίσου απολαυστική εμπειρία. Ακούει  Metal/ Hard Rock μουσική και δεν παύει ποτέ να είναι οπαδός της καλής φυσικής κατάστασης, μέσω της διατροφής και της άσκησης.

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

Τεράστιος ο Ken Rolston, για την προσφορά του σε τόσα παιχνίδια και κυρίως στο Morrowind. Τώρα 109 ευρώ για ένα "παλιό" παιχνίδι, στην ουσία χρυσοπληρώνεις το άγαλμα.

This comment was minimized by the moderator on the site

Θα περιμένω το Re-Re-Reckoning για το PS5.

There are no comments posted here yet