Στα τέλη Σεπτεμβρίου, πλέον, η διάθεσή του.

Η 2K Games και η Hangar 13 ανακοίνωσαν ότι όσοι θέλουν να δοκιμάσουν το Mafia: Definitive Edition θα πρέπει να κάνουν υπομονή επιπλέον ένα μήνα, καθώς πλέον θα γίνει διαθέσιμο στις 25 Σεπτεμβρίου 2020.

"Το Mafia: Definitive Edition θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 25 Σεπτεμβρίου. Παρόλο που αρχικά είχαμε προγραμματίσει να διαθέσουμε το παιχνίδι ένα μήνα νωρίτερα, στις 28 Αυγούστου, το να οριστικοποιήσουμε τα πάντα εντός προθεσμίας για εκείνη την ημερομηνία κυκλοφορίας έγινε όλο και δυσκολότερο λόγω της συνεχιζόμενης παγκόσμιας πανδημίας του COVID-19, και το τελευταίο πράγμα που θέλουμε να κάνουμε είναι να θέσουμε σε κίνδυνο την ποιότητα της εμπειρίας του τίτλου", αναφέρει η κοινή δήλωση των δυο εταιρειών.

"Από την αρχή, αυτό ήταν ένα project γεμάτο πάθος για εμάς. Πολλοί από τους προγραμματιστές μας είχαν βοηθήσει στη δημιουργία του αρχικού Mafia τίτλου και όλοι δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε μια ανανεωμένη εμπειρία, αντάξια του κλασικού, διαχρονικού τίτλου. Εκτιμούμε την υπομονή και την κατανόησή σας καθώς θα κάνουμε το Mafia: Definitive Edition το καλύτερο που μπορεί να είναι για όλους τους θαυμαστές μας παγκοσμίως".

Ωστόσο, εκτός της καθυστέρησης στη διάθεση του τίτλου, οι εταιρείες δημοσίευσαν ένα μικρό σε διάρκεια trailer, μόλις 15 δευτερόλεπτα, με την πρώτη πραγματική ματιά μέσα από το παιχνίδι, με μια πλήρη gameplay αποκάλυψη για τον τίτλο να έχει προγραμματιστεί για τις 22 Ιουλίου 2020.

Το Mafia: Definitive Edition πρόκειται τώρα να κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4 και PC στις 25 Σεπτεμβρίου 2020.

Τσέκαρε το βίντεο

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Αλλαγή ημερομηνίας για το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
Με νέα περίοδο κυκλοφορίας, μέσα στο 2021.
Marvel's Avengers - Preview
Πρώτες εντυπώσεις, βασισμένες στην closed beta.
Μικρή καθυστέρηση στη διάθεση του DIRT 5
Μια εβδομάδα επιπλέον στο pit lane…
Μετάθεση κυκλοφορίας του Halo Infinite
Ακόμα ένα θύμα του Covid…
Trailer για το Remothered: Broken Porcelain
Αφιερωμένο τους «μη-κανονικούς» διαμένοντες του The Ashmann Inn.
Νέο υλικό από το Cyberpunk 2077
Ανακαλύπτοντας τους μηχανισμούς και τον κόσμο του.
Ξεπέρασε τα 5 εκ. αντίτυπα το Final Fantasy VII Remake
Με το μεγαλύτερο μερίδιο να αφορά στις digital πωλήσεις.
Ανακοινώθηκε το Hood: Outlaws & Legends
Ένα 4v4 multiplayer heist τίτλος για την τρέχουσα και επόμενη γενιά μηχανημάτων.
Έρχεται στην επομένη γένια το Temtem
Προσφέροντας ένα νέο "massively multiplayer creature-collection" ταξίδι.

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

αυτο, οχι οτι εφαγν κραξικο και παραλληλα εχουν απο την μια LOU2/Tsusima να παιρνουν τις πωλησεις, και το Cyberpunk που ελευθερωσε χωρο πωλησεων εκεινη την περιοδο.. οκ

There are no comments posted here yet