Μετά από σχεδόν δέκα χρόνια απουσίας από τα κοινά.

Η Nacon και η KT Racing, κατά τη διάρκεια του ψηφιακού event Nacon Connect, αποκάλυψαν το Test Drive Unlimited: Solar Crown (είχε προηγηθεί στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας ένα teaser μέσω του επίσημου λογαριασμού του τίτλου στο Twitter), σηματοδοτώντας την επιστροφή της racing σειράς ανοικτού κόσμου, μετά από μια μακρά και αδρανή περίοδο. Να θυμίσουμε το 2011 είχαμε την κυκλοφορία του Test Drive Unlimited 2.

Με το Solar Crown, για άλλη μια φορά, οι παίκτες θα μεταφερθούν σε έναν τεράστιο και εξωτικό ανοιχτό κόσμο και θα βρουν πολλά γυαλιστερά αυτοκίνητα, πολυτελή ρούχα, μεγάλα σπίτια προς αγορά και πολλά άλλα, ενώ θα αγωνιστούν και πάλι για το τιμητικό Solar Crown prize, όπως έκαναν και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Επίσης μάθαμε ότι ορισμένοι από τους προγραμματιστές που είχαν εργαστεί πάνω στο TDU2, συμμετέχουν στην ανάπτυξη και του νέου παιχνιδιού.

Δυστυχώς, δεν δόθηκε κάποιος χρονικός ορίζοντας για την κυκλοφορία του Test Drive Unlimited: Solar Crown ή το σε ποιες πλατφόρμες θα γίνει διαθέσιμο.

Τσέκαρε το βίντεο

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet