Ενώ ανακοινώθηκαν τα περιεχόμενα των εκδόσεών του.

Η Supermassive Games -το αγγλικό στούντιο που μας έδωσε το Until Dawn και το Rush of Blood- αποκάλυψε εκ νέου την ημερομηνία διάθεσης για τη νέα προσθήκη της interactive drama/ survival - horror σειράς "The Dark Pictures Anthology", έπειτα από την αναβολή που δέχθηκε ο τίτλος στην κυκλοφορία πριν από ένα μήνα περίπου.

Ο λόγος φυσικά για το The Dark Pictures Anthology: Little Hope, κατά τη διάρκεια του οποίου τέσσερις φοιτητές, μαζί με τον καθηγητή τους, παγιδεύονται από μία μυστηριώδη ομίχλη, μέσα στην πόλη του Little Hope. Ψάχνοντας απεγνωσμένα για ένα μέσο διαφυγής και προκειμένου να επιβιώσουν, θα κληθούν να ανακαλύψουν τα σκοτεινά μυστήρια αυτής της πόλης πριν τους προλάβουν οι δαιμόνιες δυνάμεις της και "σύρουν" τις ψυχές τους απευθείας στην κόλαση, καθώς οράματα από την εν λόγω φρικτή και άκρως απειλητική πόλη που βρίσκονται σε κάθε σκοτεινό σημείο της, τους καταδιώκουν ανελέητα.

Ο τίτλος θα υποστηρίζει δυνατότητα για online διαμοιρασμό κοινής ιστορίας μεταξύ δύο παικτών, καθώς και να απολαύσουν την κινηματογραφική εμπειρία που προσφέρει έως και πέντε παίκτες συνολικά που βρίσκονται στον ίδιο χώρο, με κάθε έναν από αυτούς να αποκτά και τον έλεγχο ενός εκ των πέντε χαρακτήρων. Αναμένεται να διατεθεί σε Standard/ Limited/ Collector's Editions, με όσους προβαίνουν σε προ-παραγγελία του παιχνιδιού να λαμβάνουν πρώιμη πρόσβαση στο The Curator's Cut, το οποίο αποτελείται από σκηνές κινηματογραφικών περικοπών, το soundtrack του τίτλου, καθώς επίσης και από διαφορετικούς playable χαρακτήρες με νέες επιλογές που επιφέρουν διαφορετικές εκβάσεις στην ιστορία του παιχνιδιού. Η Limited Edition θα περιλαμβάνει τόσο το νέο παιχνίδι -Little Hope- όσο και το αρχικό μέρος της σειράς -Man of Medan, ένα υφασμάτινο χάρτη του Dark Pictures, δύο map pins και ένα Steelbook case τεσσάρων υποδοχών, ενώ αντίστοιχα η Collector's Edition θα αποτελείται από ένα αντίτυπο του νέου παιχνιδιού, τον υφασμάτινο χάρτη του Dark Pictures, τα δύο map pins, το Steelbook case τεσσάρων υποδοχών και μία φιγούρα της Mary σε στιλ μαριονέτας (ύψους 15 εκατοστών). Η τελευταία θα διατίθεται αποκλειστικά και μόνο μέσα από το BNEE E-commerce Store.

Το The Dark Pictures Anthology: Little Hope προγραμματίστηκε να γίνει διαθέσιμο στις 30 Οκτωβρίου σε PS4, Xbox One και PC (ψηφιακά). Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο Release Date Announcement Trailer, όπως και να πάρετε μία πρώτη εικόνα από το παιχνίδι με το νέο gameplay video οκτώ περίπου λεπτών.

Τσέκαρε το βίντεο

Έκθεση εικόνων

Όλα ξεκίνησαν πίσω στο 2008, όταν ένα χειμωνιάτικο πρωινό ο Γιώργος στάθηκε μπροστά από μία τηλεόραση, που πρόβαλε πλάνα του Gran Turismo 4, από ένα PS2. Η στιγμή αυτή οδήγησε στους πρώτους "σπινθήρες" για την όξυνση του ενδιαφέροντός του επάνω σ' αυτό που είχε μόλις αντικρίσει. Από τότε, όντας κυρίως single player παίκτης και χωρίς να έχει αλλάξει στρατόπεδο, οι AAA/ AA τίτλοι της Sony κερδίζουν εγωκεντρικά το ενδιαφέρον του, όπως και σειρές/ ταινίες που έχουν να του προσφέρουν μία εξίσου απολαυστική εμπειρία. Ακούει  Metal/ Hard Rock μουσική και δεν παύει ποτέ να είναι οπαδός της καλής φυσικής κατάστασης, μέσω της διατροφής και της άσκησης.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Αλλαγή ημερομηνίας για το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
Με νέα περίοδο κυκλοφορίας, μέσα στο 2021.
Marvel's Avengers - Preview
Πρώτες εντυπώσεις, βασισμένες στην closed beta.
Μικρή καθυστέρηση στη διάθεση του DIRT 5
Μια εβδομάδα επιπλέον στο pit lane…
Μετάθεση κυκλοφορίας του Halo Infinite
Ακόμα ένα θύμα του Covid…
Trailer για το Remothered: Broken Porcelain
Αφιερωμένο τους «μη-κανονικούς» διαμένοντες του The Ashmann Inn.
Νέο υλικό από το Cyberpunk 2077
Ανακαλύπτοντας τους μηχανισμούς και τον κόσμο του.
Ξεπέρασε τα 5 εκ. αντίτυπα το Final Fantasy VII Remake
Με το μεγαλύτερο μερίδιο να αφορά στις digital πωλήσεις.
Ανακοινώθηκε το Hood: Outlaws & Legends
Ένα 4v4 multiplayer heist τίτλος για την τρέχουσα και επόμενη γενιά μηχανημάτων.
Έρχεται στην επομένη γένια το Temtem
Προσφέροντας ένα νέο "massively multiplayer creature-collection" ταξίδι.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet