Δύο μήνες επιπρόσθετης καθυστέρησης.

Οι Stormind Games και Modus Games -developer και publisher αντίστοιχα- ανακοίνωσαν την αναβολή της διάθεσης του Remothered: Broken Porcelain.

Πριν από λίγες εβδομάδες δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο δείγμα gameplay του παιχνιδιού -το οποίο μπορείτε να βρείτε με το πέρας του κειμένου- μαζί με την αποκάλυψη της ημερομηνίας κυκλοφορίας του, που είχε οριστεί τότε για τις 25 Αυγούστου.

Όπως αναφέρουν σε σχετική ενημέρωσή τους οι εταιρείες: "Έπειτα από πολλή σκέψη πήραμε την απόφαση να μεταθέσουμε την κυκλοφορία του Remothered: Broken Porcelain, στις 20 Οκτωβρίου της τρέχουσας χρονιάς. Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι να σας προσκαλέσουμε σε αυτό το εκπληκτικό κεφάλαιο της ιστορίας του Remothered, αλλά είναι σημαντικό να παραδόσουμε μία εμπειρία αντάξιά σας, με περισσότερο χρόνο για τελειοποίηση και για κάλυψη των απρόβλεπτων πλέον καταστάσεων λόγω της τρέχουσας παγκόσμιας κατάστασης."

Τέλος, εκφράζονται ευχαριστίες για την υπομονή και τον ενθουσιασμό των παικτών, λέγοντας πως ανυπομονούν να αντικρίσουν τις αντιδράσεις τους με την κυκλοφορία του παιχνιδιού αργότερα μέσα στο έτος.

Το Remothered: Broken Porcelain αναμένεται πλέον να κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου για PS4, Xbox One και PC (μέσω του Steam).

Τσέκαρε το βίντεο

Όλα ξεκίνησαν πίσω στο 2008, όταν ένα χειμωνιάτικο πρωινό ο Γιώργος στάθηκε μπροστά από μία τηλεόραση, που πρόβαλε πλάνα του Gran Turismo 4, από ένα PS2. Η στιγμή αυτή οδήγησε στους πρώτους "σπινθήρες" για την όξυνση του ενδιαφέροντός του επάνω σ' αυτό που είχε μόλις αντικρίσει. Από τότε, όντας κυρίως single player παίκτης και χωρίς να έχει αλλάξει στρατόπεδο, οι AAA/ AA τίτλοι της Sony κερδίζουν εγωκεντρικά το ενδιαφέρον του, όπως και σειρές/ ταινίες που έχουν να του προσφέρουν μία εξίσου απολαυστική εμπειρία. Ακούει  Metal/ Hard Rock μουσική και δεν παύει ποτέ να είναι οπαδός της καλής φυσικής κατάστασης, μέσω της διατροφής και της άσκησης.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Εκτενή gameplay πλάνα από το Godfall
Χορταστικές πληροφορίες και βίντεο από PS5 devkit
Othercide - Review
Μάνα είναι μόνο μία.
Ο Alan Wake επιστρέφει στο... Control
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του AWE DLC.
Νέο υλικό και πληροφορίες από το Crash Candicoot 4: It’s About Time
Μέσω του τελευταίου State of Play της Sony.
Πλήρης υποστήριξη για το PSVR στο Hitman III
Καθώς και σε ολόκληρη την τριλογία Hitman.
Έρχονται νέες πληροφορίες για το Cyberpunk 2077
Μέσα από ένα νέο digital event της CD Projekt RED.
Αλλαγή στην ημερομηνία διάθεσης του Serious Sam 4
Στα τέλη Σεπτεμβρίου η κυκλοφορία του.
Διαθέσιμο στην Ευρώπη το Phantasy Star Online 2
Με αρκετές αλλαγές στη διάθεση των παικτών.
Παράθυρο κυκλοφορίας για το Last Days of Lazarus
Νέος horror τίτλος, από τον δημιουργό του Gray Dawn.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet