Που βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο δοκιμών μέχρι στιγμής.

Μέσω σχετικής δημοσίευσης στο Twitter, ο επικεφαλής του προγράμματος Xbox Insider, Brad Rossetti, έκανε γνωστή την προσθήκη τεσσάρων νέων γλωσσών -ανάμεσά τους και τα ελληνικά- στο εν λόγω πρόγραμμα που αφορά σε δοκιμές των νέων χαρακτηριστικών που αναμένονται να ενσωματωθούν στο λειτουργικό σύστημα της κονσόλας της Microsoft.

Συγκεκριμένα, η επόμενη έκδοση λογισμικού για το Xbox Insider, με την ονομασία "Build 2008", θα προσθέσει την υποστήριξη ουγγρικών, τσεχικών, σλοβακικών και ελληνικών στο μενού της κονσόλας του Xbox One. Επιλεγμένοι κάτοχοι Xbox One θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν την εν λόγω νέα έκδοση λογισμικού συστήματος της κονσόλας τους, καθώς η ομάδα του Xbox αποστέλει κάθε φορά προσκήσεις σε συγκεκριμένους χρήστες μέσα από το προαναφερθέν πρόγραμμα, ανάλογα με την ενεργητικότητά τους στο Beta Ring. Έπειτα από αρκετές δοκιμές και συλλογή του απαραίτητου feedback από την κοινότητα, η Microsoft αναμένεται να διαθέσει τη νέα έκδοση του λογισμικού συστήματος της κονσόλας της για όλους τους κατόχους Xbox One.

Υπενθυμίζουμε πως από την αντίπερα όχθη, η Sony υποστηρίζει εδώ και καιρό τη συγκεκριμένη δυνατότητα για τη δική της κονσόλα, καθώς έχει προσθέσει τα ελληνικά στις υποστηριζόμενες γλώσσες για το μενού του PS4 από τους τελευταίους μήνες του 2017, στηρίζοντας την κοινότητα του PlayStation στη χώρα μας.

Όλα ξεκίνησαν πίσω στο 2008, όταν ένα χειμωνιάτικο πρωινό ο Γιώργος στάθηκε μπροστά από μία τηλεόραση, που πρόβαλε πλάνα του Gran Turismo 4, από ένα PS2. Η στιγμή αυτή οδήγησε στους πρώτους "σπινθήρες" για την όξυνση του ενδιαφέροντός του επάνω σ' αυτό που είχε μόλις αντικρίσει. Από τότε, όντας κυρίως single player παίκτης και χωρίς να έχει αλλάξει στρατόπεδο, οι AAA/ AA τίτλοι της Sony κερδίζουν εγωκεντρικά το ενδιαφέρον του, όπως και σειρές/ ταινίες που έχουν να του προσφέρουν μία εξίσου απολαυστική εμπειρία. Ακούει  Metal/ Hard Rock μουσική και δεν παύει ποτέ να είναι οπαδός της καλής φυσικής κατάστασης, μέσω της διατροφής και της άσκησης.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Othercide - Review
Μάνα είναι μόνο μία.
Ο Alan Wake επιστρέφει στο... Control
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του AWE DLC.
Νέο υλικό και πληροφορίες από το Crash Candicoot 4: It’s About Time
Μέσω του τελευταίου State of Play της Sony.
Πλήρης υποστήριξη για το PSVR στο Hitman III
Καθώς και σε ολόκληρη την τριλογία Hitman.
Έρχονται νέες πληροφορίες για το Cyberpunk 2077
Μέσα από ένα νέο digital event της CD Projekt RED.
Διαθέσιμο στην Ευρώπη το Phantasy Star Online 2
Με αρκετές αλλαγές στη διάθεση των παικτών.
Παράθυρο κυκλοφορίας για το Last Days of Lazarus
Νέος horror τίτλος, από τον δημιουργό του Gray Dawn.
Και στην επόμενη γενιά τα DOOM Eternal και The Elder Scrolls Online
Με δωρεάν αναβάθμιση για τους κατόχους τους σε Xbox One και PlayStation 4.
Ορόσημο στην εμπορική πορεία του GreedFall
Με λιγότερο από έναν χρόνο στην αγορά.

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (3)

This comment was minimized by the moderator on the site

Καλά για τα menu προσωπικά μου είναι αδιάφορο. Ποτέ και πουθενά δεν χρησιμοποιώ GR, ούτε στο λειτουργικό στο pc ούτε στο κινητό.
Αυτό που θα με ενδιέφερε είναι οι Ελληνικοί υπότιτλοι στα παιχνίδια με αγγλικό ήχο μιας και πολλές φορές μπορεί να σου ξεφύγει κάποια λέξη στα Αγγλικά και να χάσεις την ουσία.

This comment was minimized by the moderator on the site

Οσο και αν δε με αφορά, πολυ σημαντική κίνηση που θα έπρεπε να είχε γινει εδω και καιρο. Αντε τωρα μπας και θυμηθει η MS να κανει προώθηση το Xbox στην Ελλαδα γιατι απλά εχουμε εξαφανιστεί απο τον χάρτη τους τα τελευταία χρόνια.

This comment was minimized by the moderator on the site

Να καταλάβει η Microsoft ότι ο πόλεμος κερδίζετε στην Ευρώπη και ας είναι μικρότερη αγορά.

There are no comments posted here yet