Παρά την καθυστέρηση των υπόλοιπων εκδόσεών του.

Η Crytek επιβεβαίωσε πως η remastered έκδοση του Crysis θα κυκλοφορήσει κανονικά μόνο για την κονσόλα της Nintendo, έπειτα από την απόφασή της να μεταβάλλει την κυκλοφορία του Crysis Remastered για όλες τις υποστηριζόμενες πλατφόρμες λόγω των αρνητικών αντιδράσεων που εξέφρασε η κοινότητα, αντικρίζοντας το υλικό που διέρρευσε από το παιχνίδι στο διαδίκτυο.

Όπως είχε αναφέρει το γερμανικό στούντιο ανάπτυξης πριν από μερικές ημέρες: "Το πάθος σας για το franchise αξίζει ένα αναμφισβήτητα υψηλής ποιότητας παιχνίδι, και έχουμε δεσμευτεί να παραδόσουμε ακριβώς αυτό. Για να διασφαλίσουμε την εκλήρωση αυτής της δέσμευσης, θα χρειαστούμε να καθυστερήσουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας (για όλες τις πλατφόρμες) και το trailer premier για μερικές εβδομάδες. Ίσως γνωρίζετε για τη διαρροή χτες, και θέλουμε να ξέρετε: έχουμε παρατηρήσει όλες τις αντιδράσεις -τις καλές και τις κακές- και τις ακούμε! Παρακαλούμε, διατηρήστε την αγάπη σας, και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα έχετε το παιχνίδι που αγαπάτε σύντομα. Ο επιπρόσθετος χρόνος μέχρι την κυκλοφορία θα μας επιτρέψει να φέρουμε το Crysis Remastered σε κονσόλες και PC - καταρρίπτοντας τα [συνηθισμένα] πρότυπα που αναμένετε από τα PC παιχνίδια. Ελπίζουμε να κατανοήσετε αυτό που κάνουμε -και να μείνετε μαζί μας καθώς παίρνουμε το χρόνο για να φτιάξουμε ορισμένες ακόμη βελτιώσεις."

 

Ωστόσο, το Crysis Remastered θα γίνει διαθέσιμο στις 23 Ιουλίου μόνο στο Nintendo Switch, φέροντας νέα χαρακτηριστικά, όπως δυναμικούς φωτισμούς, στόχευση με γυροσκόπιο και καταστρεφόμενα περιβάλλοντα με συνδυασμούς βλάστησης, με την ομάδα ανάπτυξης παράλληλα να μην κάνει κάποια αναφορά στο λόγο που η έκδοση του παιχνιδιού για το Nintendo Switch δεν επιδέχεται πλέον την αναβολή που έχουν δεχτεί οι αντίστοιχες για τις υπόλοιπες υποστηριζόμενες πλατφόρμες (PS4, Xbox One και PC), χωρίς επίσης να γνωστοποιεί τίποτα νεότερο σχετικά με αυτές.

Όλα ξεκίνησαν πίσω στο 2008, όταν ένα χειμωνιάτικο πρωινό ο Γιώργος στάθηκε μπροστά από μία τηλεόραση, που πρόβαλε πλάνα του Gran Turismo 4, από ένα PS2. Η στιγμή αυτή οδήγησε στους πρώτους "σπινθήρες" για την όξυνση του ενδιαφέροντός του επάνω σ' αυτό που είχε μόλις αντικρίσει. Από τότε, όντας κυρίως single player παίκτης και χωρίς να έχει αλλάξει στρατόπεδο, οι AAA/ AA τίτλοι της Sony κερδίζουν εγωκεντρικά το ενδιαφέρον του, όπως και σειρές/ ταινίες που έχουν να του προσφέρουν μία εξίσου απολαυστική εμπειρία. Ακούει  Metal/ Hard Rock μουσική και δεν παύει ποτέ να είναι οπαδός της καλής φυσικής κατάστασης, μέσω της διατροφής και της άσκησης.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Αλλαγή ημερομηνίας για το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
Με νέα περίοδο κυκλοφορίας, μέσα στο 2021.
Marvel's Avengers - Preview
Πρώτες εντυπώσεις, βασισμένες στην closed beta.
Μικρή καθυστέρηση στη διάθεση του DIRT 5
Μια εβδομάδα επιπλέον στο pit lane…
Μετάθεση κυκλοφορίας του Halo Infinite
Ακόμα ένα θύμα του Covid…
Trailer για το Remothered: Broken Porcelain
Αφιερωμένο τους «μη-κανονικούς» διαμένοντες του The Ashmann Inn.
Νέο υλικό από το Cyberpunk 2077
Ανακαλύπτοντας τους μηχανισμούς και τον κόσμο του.
Ξεπέρασε τα 5 εκ. αντίτυπα το Final Fantasy VII Remake
Με το μεγαλύτερο μερίδιο να αφορά στις digital πωλήσεις.
Ανακοινώθηκε το Hood: Outlaws & Legends
Ένα 4v4 multiplayer heist τίτλος για την τρέχουσα και επόμενη γενιά μηχανημάτων.
Έρχεται στην επομένη γένια το Temtem
Προσφέροντας ένα νέο "massively multiplayer creature-collection" ταξίδι.

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Mετα απο απαίτηση εκατομμυρίων παικτών επιτέλους το Crisis μεταφέρθηκε στην κονσόλα κτήνος Switch

There are no comments posted here yet