Επιτέλους φως, μετά την μεγάλη αναβολή!

Μετά από μία μεγάλη αναβολή, αφού αρχικά η κυκλοφορία του προοριζόταν για 6 Μαρτίου του 2020, το Watch Dogs Legion είναι έτοιμο να διατεθεί στην αγορά τον ερχόμενο Οκτώβριο. Η αποκάλυψη έγινε κατά την διάρκεια του Ubisoft Forward, όταν και είδαμε gameplay υλικό από τον τίτλο της γαλλικής εταιρίας.

Ο τίτλος πατά στην βασική open world φιλοσοφία της εταιρίας, ωστόσο προσπαθεί να εισάγει ένα νέο στοιχείο, με τον έλεγχο πολλών διαφορετικών χαρακτήρων. Ο παίκτης ανά πάσα στιγμή θα μπορεί να πάρει τον έλεγχο 20 διαφορετικών ανθρώπων, κάθε ένας με τις δικές του ικανότητες, προσωπικότητα, ιδιοτροπίες και φυσικά ιστορία. Η επιλογή των χαρακτήρων θα είναι σημαντική για την "επιτυχία" σε κάθε αποστολή.

Το Watch Dogs 2 θα κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου σε υπολογιστές, PlayStation 4 και Xbox One. Οι κάτοχοι εκδόσεων του τίτλου για κονσόλες τρέχουσας γενιάς, θα λάβουν δωρεάν πρόσβαση στην αντίστοιχη έκδοση του PlayStation 5 και Xbox Series X, είτε έχουν retail είτε ψηφιακό αντίτυπο.

Τσέκαρε το βίντεο

Δεν ξέρω τι και πώς αλλά βρέθηκα γραμμένος στο GameOver στα 13 μου, αφού η αναζήτηση για άλλους με το ίδιο "πρόβλημα" ξεκίνησε νωρίς. Αρκετά χρόνια μετά ακόμη δεν με έχουν διώξει, αλλά ούτε και εγώ τους άφησα. Όπως θα καταλάβατε, μεγάλωσα με Nintendo 64, PlayStation 2 και PC ενώ αργότερα "έμπλεξα" και με το online. Πλέον ασχολούμαι με αρκετά είδη, αγαπημένα τα racing, arcade και μη, τα shooters και τα παιχνίδια της Rockstar, ναι, είναι μια κατηγορία από μόνη της! Φυσικά, σαν λάτρης της στρογγυλής θεάς, τα ποδοσφαιράκια δεν γίνεται να μείνουν απ' έξω.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Αλλαγή ημερομηνίας για το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
Με νέα περίοδο κυκλοφορίας, μέσα στο 2021.
Marvel's Avengers - Preview
Πρώτες εντυπώσεις, βασισμένες στην closed beta.
Μικρή καθυστέρηση στη διάθεση του DIRT 5
Μια εβδομάδα επιπλέον στο pit lane…
Μετάθεση κυκλοφορίας του Halo Infinite
Ακόμα ένα θύμα του Covid…
Trailer για το Remothered: Broken Porcelain
Αφιερωμένο τους «μη-κανονικούς» διαμένοντες του The Ashmann Inn.
Νέο υλικό από το Cyberpunk 2077
Ανακαλύπτοντας τους μηχανισμούς και τον κόσμο του.
Ξεπέρασε τα 5 εκ. αντίτυπα το Final Fantasy VII Remake
Με το μεγαλύτερο μερίδιο να αφορά στις digital πωλήσεις.
Ανακοινώθηκε το Hood: Outlaws & Legends
Ένα 4v4 multiplayer heist τίτλος για την τρέχουσα και επόμενη γενιά μηχανημάτων.
Έρχεται στην επομένη γένια το Temtem
Προσφέροντας ένα νέο "massively multiplayer creature-collection" ταξίδι.

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Αυτό με το γουρούνι στο πρόσωπο τι φάση; η γριά που βαράει;;;

Ένας λόγος που μετά από τόσα χρόνια, οι περισσότεροι, δεν παίρνουν σοβαρά τα video games είναι κάποιες εταιρίες όπως η ubisoft που δεν λέει να ωριμάσει... Μετά αναρωτιομαστε και λέμε αν τα παιχνίδια είναι κυρίως για παιδιά. Ε προφανώς και είναι

There are no comments posted here yet