Και νέο gameplay υλικό για το παιχνίδι.

Λίγο πριν από τη λήξη της σημερινής παρουσίασης Ubisoft Forward, η γαλλική εταιρεία παρουσίασε μερικά νέα gameplay βίντεο από την επερχόμενη περιπέτεια της σειράς Assassin's Creed, η οποία θα διαδραματίζεται στην μεσαιωνική Αγγλία, μια εποχή που χαρακτηρίστηκε από τις επιδρομές των Βίκινγκ, των θρυλικών πολεμιστών του Βορρά. 

Τα βίντεο, συνολικής διάρκειας περίπου 35 λεπτών, μας δίνουν μια πρώιμη γεύση από μηχανισμούς και γεγονότα που θα συναντήσουμε κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς μας. Έτσι, οι παίκτες θα βιώσουν το ταξίδι με τα θρυλικά longboats, θα εμπλακούν σε αρκετά πιο βίαιες μάχες σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, θα δημιουργήσουν τον οικισμό τους βήμα-βήμα και θα εμπλακούν σε πολιορκίες διάφορων περιοχών της Αγγλίας. Οι μάχες θα περιλαμβάνουν ένα σύστημα διττής, ταυτόχρονης χρήσης όπλων, στα οποία συμπεριλαμβάνονται ασπίδες και η πασίγνωστη Κρυφή Λεπίδα, ενώ στα θετικά της νέας κυκλοφορίας προστίθεται η χρήση του social stealth μηχανισμού, και του blending στο πλήθος, που είχαμε να δούμε καιρό σε παιχνίδι της σειράς. 

Μπορείτε να δείτε τα βίντεο με το gameplay υλικό στους ακόλουθους player. Να σημειώσουμε πως το Assassin's Creed: Valhalla αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One, Stadia και ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις 17 Νοεμβρίου. Επίσης, οι κάτοχοι του τίτλου στις κονσόλες θα μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν την έκδοση για τις κονσόλες νέας γενιάς, όταν αυτές λανσαριστούν και επίσημα στην αγορά. 

Τσέκαρε το βίντεο

Όλα ξεκινάνε ένα βράδυ Χριστουγέννων όπου αποκτώ το πρώτο μου Game Boy και γίνομαι αυτόματα (χωρίς να το ξέρω τότε) οπαδός της Nintendo. Ακολουθεί μια κονσόλα PlayStation (σε λίγο μεγαλύτερη ηλικία) και από τότε η δεσποινίδα Croft εισβάλει στη ζωή μου. Έκτοτε, τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει πολύ. Παραμένω φανατικός οπαδός των φορητών και των 3rd person Action Adventures (Tomb Raider! Prince of Persia! Assassin’s Creed??) μόνο που προτιμώ να απολαμβάνω τίτλους στην οθόνη του PC (γιατί είμαι φαν και των RTS!). Από εκεί και πέρα δεν θα πω όχι σε ένα καλό βιβλίο, πολλές καλές σειρές, άπειρες καλές ταινίες και βόλτες με καλή παρέα.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Αλλαγή ημερομηνίας για το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
Με νέα περίοδο κυκλοφορίας, μέσα στο 2021.
Marvel's Avengers - Preview
Πρώτες εντυπώσεις, βασισμένες στην closed beta.
Μικρή καθυστέρηση στη διάθεση του DIRT 5
Μια εβδομάδα επιπλέον στο pit lane…
Μετάθεση κυκλοφορίας του Halo Infinite
Ακόμα ένα θύμα του Covid…
Trailer για το Remothered: Broken Porcelain
Αφιερωμένο τους «μη-κανονικούς» διαμένοντες του The Ashmann Inn.
Νέο υλικό από το Cyberpunk 2077
Ανακαλύπτοντας τους μηχανισμούς και τον κόσμο του.
Ξεπέρασε τα 5 εκ. αντίτυπα το Final Fantasy VII Remake
Με το μεγαλύτερο μερίδιο να αφορά στις digital πωλήσεις.
Ανακοινώθηκε το Hood: Outlaws & Legends
Ένα 4v4 multiplayer heist τίτλος για την τρέχουσα και επόμενη γενιά μηχανημάτων.
Έρχεται στην επομένη γένια το Temtem
Προσφέροντας ένα νέο "massively multiplayer creature-collection" ταξίδι.

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

?

This comment was minimized by the moderator on the site

δεν μπορω να πω, πως τρελαθηκα

There are no comments posted here yet