Ενώ ξεκίνησε ήδη το pre-install

Μέσω μιας είδησης στο επίσημο site του Xbox, τα Xbox Game Studios και Asobo Studio ανακοίνωσαν πως η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του Microsoft Flight Simulator έχει οριστεί για τις 18 Αυγούστου του 2020. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν pre-order για Windows 10 ενώ όσοι είναι κάτοχοι Xbox Game Pass για PC μπορούν να ξεκινήσουν ήδη το pre-install. 

Μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα φέρει το νέο Flight Simulator της Microsoft είναι: Ζωντανά και λεπτομερή τοπία με 1,5 δις κτίρια και περισσότερα από 2 δις δέντρα, βουνά, δρόμους, ποτάμια κ.α., έναν ζωντανό κόσμο που περιλαμβάνει ζώα, καιρό και κίνηση σε πραγματικό χρόνο, λεπτομερή μοντέλα αεροσκαφών με ακριβή σχεδιασμό στις καμπίνες και ρεαλιστικά όργανα κ.α.

Το Microsoft Flight Simulator θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις: Η Microsoft Flight Simulator Standard Edition περιέχει 20 αεροσκάφη και 30 αεροδρόμια, θα κοστίζει $59.99 USD ενώ θα γίνει διαθέσιμη μέσω του Xbox Game Pass στο PC από την πρώτη μέρα. Η Deluxe Edition, με κόστος $89.99 USD, διαθέτει το ίδιο περιεχόμενο με τη standard έκδοση με έξτρα περιεχόμενο 5 αεροσκάφη και 5 αεροδρόμια. Τέλος, η The Premium Deluxe Edition, διαθέτει το ίδιο περιεχόμενο με τη Standard edition ενώ φέρει έξτρα 10 αεροσκάφη και 10 αεροδρόμια με το κόστος της να ανέρχεται στα $119.99 USD.

Το Microsoft Flight Simulator θα διατεθεί και σε φυσική μορφή στα καταστήματα της Ευρώπης μέσω της Aerosoft. Ακολουθούν εικόνες με τα αεροσκάφη και τα αεροδρόμια του παιχνιδιού.

Έκθεση εικόνων

Η αρχη έγινε ένα κυριακάτικο πρωινό μπροστά από μια μικρή CRT τηλεόραση με την δεσποινίδα Croft στην πρώτη κονσόλα της Sony. Έκτοτε τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ και τα online πεδία μάχης των FPS παιχνιδιών κερδίζουν κατά κράτος στις προτιμήσεις του. Όταν οι περιστάσεις το απαιτούν και οι κυκλοφορίες μεγάλων single player only παιχνιδιών αρχίζουν να συσσωρεύονται, κλείνει το router και απολαμβάνει αυτά τα παιχνίδια εξίσου. Του αρέσουν οι τηλεοπτικές σειρές όσο και τα βιντεοπαιχνίδια.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Αλλαγή ημερομηνίας για το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
Με νέα περίοδο κυκλοφορίας, μέσα στο 2021.
Marvel's Avengers - Preview
Πρώτες εντυπώσεις, βασισμένες στην closed beta.
Μικρή καθυστέρηση στη διάθεση του DIRT 5
Μια εβδομάδα επιπλέον στο pit lane…
Μετάθεση κυκλοφορίας του Halo Infinite
Ακόμα ένα θύμα του Covid…
Trailer για το Remothered: Broken Porcelain
Αφιερωμένο τους «μη-κανονικούς» διαμένοντες του The Ashmann Inn.
Νέο υλικό από το Cyberpunk 2077
Ανακαλύπτοντας τους μηχανισμούς και τον κόσμο του.
Ανακοινώθηκε το Hood: Outlaws & Legends
Ένα 4v4 multiplayer heist τίτλος για την τρέχουσα και επόμενη γενιά μηχανημάτων.
Έρχεται στην επομένη γένια το Temtem
Προσφέροντας ένα νέο "massively multiplayer creature-collection" ταξίδι.
Εκτενή gameplay πλάνα από το Godfall
Χορταστικές πληροφορίες και βίντεο από PS5 devkit

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

Θα βγάλει τα λεφτά του το game pass!

This comment was minimized by the moderator on the site

Ρε μην τρολάρετε συνέχεια το gamepass. Αυτά βλέπει η Microsoft και μπορεί να ανεβάσει την τιμή στο ... 1.20€
Πάντως κάνει μπαμ ότι την Microsoft την ενδιαφέρουν μόνο οι συνδρομές. Δε γίνεται να προσφέρεις τα Gears 5 και Tactics στο Steam στα 70€! και ταυτόχρονα να μπορείς να τα παίξεις στο gamepass με 1€...

There are no comments posted here yet