Μέσα τους επόμενους μήνες θα έχουμε νεοτέρα για τον τίτλο.

Οι Platinum Games και Square Enix έδωσαν στη δημοσιότητα ένα update σχετικά με το Babylon's Fall της πρώτης, λέγοντας ότι η ανάπτυξή του συνεχίζεται. Να θυμίσουμε ότι τον περασμένο Δεκέμβριο είχαμε δει μια πραγματική ματιά του επερχόμενου hack ‘n slash action παιχνιδιού, με το πλάνο να ήθελε να έχουμε περισσότερες ενημερώσεις σχετικά με τον τίτλο μέσα στο φετινό καλοκαίρι, αλλά όλα έχουν τεθεί σε “καθεστώς αναμονής” καθώς παρόλο που η ανάπτυξη συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, η ομάδα ανάπτυξης εργάζεται από το σπίτι.

“Ενώ ελπίζαμε να αποκαλύψουμε περισσότερα για το παιχνίδι αυτό το καλοκαίρι, μπορούμε να μοιραστούμε ότι η ανάπτυξη του Babylon's Fall συνεχίζει να εξελίσσεται καλά, με την ομάδα να εργάζεται με ασφάλεια από το σπίτι”, αναφέρει η δήλωση της ομάδας ανάπτυξης του Babylon's Fall.

Οι Square Enix και Platinum Games έχουν δεσμευτεί να προσφέρουν μια συναρπαστική εμπειρία και ανυπομονούμε να σας παρουσιάσουμε πολύ περισσότερα για το Babylon's Fall σε εσάς το συντομότερο δυνατό".

 

Αυτήν τη στιγμή δεν γνωρίζουμε πότε θα δούμε περισσότερα από το Babylon's Fall, αλλά μπορείτε να θυμηθείτε το τι υπόσχεται να προσφέρει ο τίτλος παρακολουθώντας το πιο πρόσφατο gameplay trailer του τίτλου, παρακάτω.

Τσέκαρε το βίντεο

Έκθεση εικόνων

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Αλλαγή ημερομηνίας για το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
Με νέα περίοδο κυκλοφορίας, μέσα στο 2021.
Marvel's Avengers - Preview
Πρώτες εντυπώσεις, βασισμένες στην closed beta.
Μικρή καθυστέρηση στη διάθεση του DIRT 5
Μια εβδομάδα επιπλέον στο pit lane…
Trailer για το Remothered: Broken Porcelain
Αφιερωμένο τους «μη-κανονικούς» διαμένοντες του The Ashmann Inn.
Νέο υλικό από το Cyberpunk 2077
Ανακαλύπτοντας τους μηχανισμούς και τον κόσμο του.
Ξεπέρασε τα 5 εκ. αντίτυπα το Final Fantasy VII Remake
Με το μεγαλύτερο μερίδιο να αφορά στις digital πωλήσεις.
Ανακοινώθηκε το Hood: Outlaws & Legends
Ένα 4v4 multiplayer heist τίτλος για την τρέχουσα και επόμενη γενιά μηχανημάτων.
Othercide - Review
Μάνα είναι μόνο μία.
Ο Alan Wake επιστρέφει στο... Control
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του AWE DLC.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet