Με την υποστήριξη της Devolver.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης Devolver Direct από την Devolver Digital, έγινε γνωστή η ίδρυση ενός νέου gaming στούντιο από τους πρώην developers της Ubisoft, ονόματι Gabriela Salvatore και Dean Evans.

Η Salvatore και ο Evans, αναζητώντας προσωπικό για το νεοϊδρυθέν τους στούντιο που βρίσκεται στο Τορόντο του Καναδά με την ονομασία "Beans", πρόκειται να εργαστούν σε ένα μη ανακοινωμένο μέχρι στιγμής project, για το οποίο χρέη publisher αναμένεται να εκτελέσει η Devolver Digital. Ρίχνοντας μία σύντομη ματιά στο βιογραφικό τους- η Salvatore αποχώρησε από την Ubisoft το 2016 έπειτα από 6 χρόνια παραμονής στην εν λόγω εταιρεία, κατά τη διάρκεια των οποίων εργάστηκε σε πολαπλούς ρόλους, όπως ως Game Designer για τα Far Cry 5 και Far Cry Primal, συμμετείχε στην παραγωγή του motion capture για το For Honor και συνέβαλε στην εξέλιξη της ιστορίας του Starlink: Battle for Atlas. Στη συνέχεια, εργάστηκε επίσης για διάστημα τριών χρόνων στην Creative Assembly - γνωστή ομάδα πίσω από τη σειρά Total War, όπως και για τα Alien Isolation και Halo Wars 2, ως Game Designer και για τίτλους της γνωστής σειράς Total War.

Η αποχώρηση του Evans από τη Ubisoft πραγματοποιήθηκε το 2018, αφότου είχε συμπληρώσει 12 ολόκληρα χρόνια παραμονής στη γαλλική εταιρεία, αναλαμβάνοντας καθήκοντα στην ανάπτυξη πολυάριθμων τίτλων, όπως στο Far Cry 3: Blood Dragon, για το οποίο είχε το ρόλο του Creative Director. Όπως ο ίδιος αναφέρει: "Πολλοί άνθρωποι διαμαρτύρονται για τα AAA παιχνίδια και τη ριψοκινδυνότητά τους. Θα ήμουν ένας υποκριτής αν προχωρούσα μπροστά και δεν έπαιρνα κανένα ρίσκο. Πιστεύω ότι θα βγω έξω, θα στήσω το δικό μου στούντιο και θα δούμε πως θα ελελιχθεί όλο αυτό."

Όλα ξεκίνησαν πίσω στο 2008, όταν ένα χειμωνιάτικο πρωινό ο Γιώργος στάθηκε μπροστά από μία τηλεόραση, που πρόβαλε πλάνα του Gran Turismo 4, από ένα PS2. Η στιγμή αυτή οδήγησε στους πρώτους "σπινθήρες" για την όξυνση του ενδιαφέροντός του επάνω σ' αυτό που είχε μόλις αντικρίσει. Από τότε, όντας κυρίως single player παίκτης και χωρίς να έχει αλλάξει στρατόπεδο, οι AAA/ AA τίτλοι της Sony κερδίζουν εγωκεντρικά το ενδιαφέρον του, όπως και σειρές/ ταινίες που έχουν να του προσφέρουν μία εξίσου απολαυστική εμπειρία. Ακούει  Metal/ Hard Rock μουσική και δεν παύει ποτέ να είναι οπαδός της καλής φυσικής κατάστασης, μέσω της διατροφής και της άσκησης.

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Να φανταστώ θα φτιάξουν open world

There are no comments posted here yet