Σε εσωτερικό επίπεδο.

Η Ubisoft επανεκκίνησε εσωτερικά το Skull & Bones για ακόμη μια φορά, σύμφωνα με μια αναφορά του VGC. Να θυμίσουμε ότι για τον τίτλο είχαμε ακούσει για πρώτη φορά στην Ε3 του 2017, με παράθυρο κυκλοφορίας το 2018. Ο τίτλος από τότε έχει υποστεί αρκετές αναβολές - καθυστερήσεις στην κυκλοφορία του, χωρίς να έχουμε δει κάποιο νέο trailer ή λεπτομέρειες σχετικά με αυτόν, από την E3 του 2018.

Το VGC αναφέρει ότι το Skull & Bones αγωνίζεται να «χαράξει μια μοναδική θέση» εντός της εταιρείας μαζί με άλλους open-world τίτλους όπως οι Assassin's Creed και Watch Dogs. Η Ubisoft Singapore, το studio που έχει αναλάβει την ανάπτυξή του, προσπάθησε να βελτιώσει την αρχική ιδέα που είχε για τον τίτλο, αλλά το 2019 η “μαμά εταιρεία”  αποφάσισε το Skull & Bones να αφήσει το μοντέλο των 60€ και να το διαθέσει ως έναν τίτλο "live service".

Το νέο όραμα- πλάνο για το παιχνίδι περιλαμβάνει "έναν μόνιμο κόσμο με αποστολές, χαρακτήρες και ιστορίες που θα εξελίσσονται δραστικά και θα αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου", ενώ θα λαμβάνονται υπόψη οι ενέργειες της κοινότητας των παικτών. Το παραπάνω μοντέλο έχει εμπνευστεί σε μεγάλο βαθμό από το μοντέλο του Fortnite, και η Ubisoft θέλει επίσης να το προωθήσει ως ένα πιο συνεργατικό και κοινωνικό τίτλο για να μπορέσει να μαζέψει ένα ευρύτερο κοινό εκτός του action genre.

Η παραπάνω αλλαγή του οράματος είχε επίσης ως αποτέλεσμα να υπάρξει μια αλλαγή στο management του τίτλου, με την βετεράνο της Ubisoft, Elisabeth Pellen, να αναλαμβάνει τον ρόλο της creative director. Η Pellen κατά το παρελθόν είχε εργαστεί ως συγγραφέας και σκηνοθέτης στο XIII του 2003, όπως επίσης και σε πολλούς τίτλους Ghost Recon και Assassin's Creed -μεταξύ άλλων.

Λογικά θα δούμε το νέο “rebooted” Skull & Bones στo δεύτερο Ubisoft Forward αργότερα μέσα στη χρονιά.

Τσέκαρε το βίντεο

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

παντα για live as a service το ειχα στο μυαλό μου

There are no comments posted here yet