Μετά την αποχώρηση του Yannis Mallat λόγω ισχυρισμών περί σεξουαλικών παραπτωμάτων.

Η Ubisoft επιβεβαίωσε πως η ηγεσία του Montreal Studio περνάει στα χέρια του Christophe Derennes, έπειτα από την αποχώρηση του πρώην επικεφαλής του εν λόγω στούντιο και CEO των αντίστοιχων της γαλλικής εταιρείας που βρίσκονται στον Καναδά, Yannis Mallat, λόγω των πολλαπλών ισχυρισμών περί σεξουαλικών παραπτωμάτων σε διάφορα στούντιο επί της ηγεσίας του.

Όπως αναφέρει η γαλλική εταιρεία σχετικά με τον νέο επικεφαλής του Montreal Studio: "Ο Derennes έχει τεράστια εμπειρία στο production management στα 25 του χρόνια με τη Ubisoft και έχει μετατραπεί σε μία πηγή καθημερινής υποστήριξης για τις ομάδες ανάπτυξης στη δημιουργία των δικών μας παιχνιδιών και βοήθησε να εξελιχθούν σε μεγάλη επιτυχία, κάτι για το οποίο είμαστε όλοι περήφανοι."

Αξίζει να αναφερθεί πως οι αρμοδιότητες του Yannis Mallat για τα υπόλοιπα καναδικά στούντιο της Ubisoft, όπως είναι τα Toronto, Quebec City, Saguenay, Halifax και Winnipeg, προστίθενται πλέον στις αντίστοιχες του Christine Burgess Quemard, Executive Director των Worldwide Studios της γαλλικής εταιρείας.

Όλα ξεκίνησαν πίσω στο 2008, όταν ένα χειμωνιάτικο πρωινό ο Γιώργος στάθηκε μπροστά από μία τηλεόραση, που πρόβαλε πλάνα του Gran Turismo 4, από ένα PS2. Η στιγμή αυτή οδήγησε στους πρώτους "σπινθήρες" για την όξυνση του ενδιαφέροντός του επάνω σ' αυτό που είχε μόλις αντικρίσει. Από τότε, όντας κυρίως single player παίκτης και χωρίς να έχει αλλάξει στρατόπεδο, οι AAA/ AA τίτλοι της Sony κερδίζουν εγωκεντρικά το ενδιαφέρον του, όπως και σειρές/ ταινίες που έχουν να του προσφέρουν μία εξίσου απολαυστική εμπειρία. Ακούει  Metal/ Hard Rock μουσική και δεν παύει ποτέ να είναι οπαδός της καλής φυσικής κατάστασης, μέσω της διατροφής και της άσκησης.

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Βου λε βου κουσέ αβέκ μουά, σεσουάρ

There are no comments posted here yet