Ένας Αύγουστος γεμάτος δόκιμες.

Η Crystal Dynamics αποκάλυψε τις ημερομηνίες που έχει προγραμματίσει να “τρέξει” τη beta του Marvel's Avengers, οι οποίες απλώνονται καθ΄ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου, με όσους έχουν προ-παραγγείλλει τον τίτλο για το PlayStation 4, να ξεκινούν μια εβδομάδα νωρίτερα. Να σημειωθεί ότι επίσης έχει προγραμματιστεί και μια δεύτερη War Table παρουσίαση μέσω live stream, σε περίπου δύο εβδομάδες από σήμερα (29 Ιουλίου, 20:00 ώρα Ελλάδος), προσφέροντας μια «βαθιά βουτιά» στη beta, για να έχουμε μια ιδέα σχετικά με το το τι να περιμένουμε από την αυτήν.

Σύμφωνα με τον Shaun Escayg -Creative Director- η beta για το Avengers θα περιλαμβάνει "λίγο από όλα", όπως υλικό από το campaign, co-op missions, εξέλιξη ηρώων και κομμάτια από την εξερεύνηση των War Zone και Drop Zones.

"Φτιάξαμε τη beta με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να ζήσετε τα περισσότερα πράγματα που θα κάνετε στο πλήρες παιχνίδι", δήλωσε ο Escayg, ”Αυτό σημαίνει ότι θα παίξετε ένα κομμάτι από το single player story campaign, θα πολεμήσετε σε co-op missions, θα βιώσετε την εξέλιξη των ηρώων και του κόσμου, και θα εξερευνήσετε τα War Zones και Drop Zones, ένα νέο είδος missions για τα οποία θα συζητήσουμε στο επερχόμενο War Table στις 29 Ιουλίου". Ο Escayg πρόσθεσε ότι η beta θα είναι "πλούσια" αλλά θα αντιπροσωπεύει "μόνο ένα μικρό μέρος του τελικού παιχνιδιού".

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια εικόνα με τις ημερομηνίες διεξαγωγής της beta για κάθε πλατφόρμα διάθεσης του τίτλου. Το Marvel's Avengers πρόκειται να κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4 και PC στις 4 Σεπτεμβρίου.

Έκθεση εικόνων

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Αλλαγή ημερομηνίας για το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
Με νέα περίοδο κυκλοφορίας, μέσα στο 2021.
Marvel's Avengers - Preview
Πρώτες εντυπώσεις, βασισμένες στην closed beta.
Μικρή καθυστέρηση στη διάθεση του DIRT 5
Μια εβδομάδα επιπλέον στο pit lane…
Μετάθεση κυκλοφορίας του Halo Infinite
Ακόμα ένα θύμα του Covid…
Trailer για το Remothered: Broken Porcelain
Αφιερωμένο τους «μη-κανονικούς» διαμένοντες του The Ashmann Inn.
Νέο υλικό από το Cyberpunk 2077
Ανακαλύπτοντας τους μηχανισμούς και τον κόσμο του.
Ξεπέρασε τα 5 εκ. αντίτυπα το Final Fantasy VII Remake
Με το μεγαλύτερο μερίδιο να αφορά στις digital πωλήσεις.
Ανακοινώθηκε το Hood: Outlaws & Legends
Ένα 4v4 multiplayer heist τίτλος για την τρέχουσα και επόμενη γενιά μηχανημάτων.
Έρχεται στην επομένη γένια το Temtem
Προσφέροντας ένα νέο "massively multiplayer creature-collection" ταξίδι.

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (4)

This comment was minimized by the moderator on the site

ΘΩΡ!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Αυτό το game ετοιμαζετσι για πολλά Όσκαρ. Τιτανικός. Θα βουλιάξει πολύ γρήγορα

This comment was minimized by the moderator on the site

ΠΑΜΕ ΤΙΤΑΑΑΑΑΝ

This comment was minimized by the moderator on the site

R.I.P Crystal Dynamics;

There are no comments posted here yet