Σε early access μέσω Steam.

H AVE S.A. και η Savage Studios έκαναν γνωστή την κυκλοφορία σε early access μορφή του πολυαναμενόμενου, ελληνικού παιχνιδιού S.C.A.R. (Simulating Carnage And Rockets), για PC, μέσω της πλατφόρμας του Steam.

Να θυμίσουμε ότι το S.C.A.R.  είναι ένας retro FPS τίτλος όπου ορδές δαιμονικών τεράτων έχουν βάλει ως μοναδικό στόχο, την απόλυτη καταστροφή του παίκτη. Οι παίκτες, για να μπορέσουν να αποφύγουν το βασανιστικό θάνατο και να βρουν την έξοδο από τις αρένες του τίτλου, θα πρέπει να εκμεταλλευτούν πλήρως μια πλειάδα όπλων και ειδικών δυνάμεων που τους προσφέρονται.

Το S.C.A.R. είναι βασισμένο στη νοσταλγία των παλιών ρετρό παιχνιδιών, με ένα γρήγορο και αδυσώπητο gameplay, ενώ ζητεί από τους παίκτες να είναι ψύχραιμοι και ανελέητοι καθώς θα εξολοθρεύουν τις ορδές των εχθρών που θα βρίσκονται στο πέρασμά τους.

Η Savage Studios αποφάσισε να κυκλοφορήσει το πρώτο επεισόδιο του S.C.A.R. σε early access, έχοντας ως στόχο να συγκεντρώσει αρκετό feedback από την κοινότητα, που θα συνδράμει στη δημιουργία των επόμενων επεισοδίων του.

Τσέκαρε το βίντεο

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Αλλαγή ημερομηνίας για το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
Με νέα περίοδο κυκλοφορίας, μέσα στο 2021.
Marvel's Avengers - Preview
Πρώτες εντυπώσεις, βασισμένες στην closed beta.
Μικρή καθυστέρηση στη διάθεση του DIRT 5
Μια εβδομάδα επιπλέον στο pit lane…
Trailer για το Remothered: Broken Porcelain
Αφιερωμένο τους «μη-κανονικούς» διαμένοντες του The Ashmann Inn.
Νέο υλικό από το Cyberpunk 2077
Ανακαλύπτοντας τους μηχανισμούς και τον κόσμο του.
Ανακοινώθηκε το Hood: Outlaws & Legends
Ένα 4v4 multiplayer heist τίτλος για την τρέχουσα και επόμενη γενιά μηχανημάτων.
Έρχεται στην επομένη γένια το Temtem
Προσφέροντας ένα νέο "massively multiplayer creature-collection" ταξίδι.
Εκτενή gameplay πλάνα από το Godfall
Χορταστικές πληροφορίες και βίντεο από PS5 devkit
Othercide - Review
Μάνα είναι μόνο μία.

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Καλή επιτυχία στους συμπατριώτες!

There are no comments posted here yet