Καθώς ετοιμάζεται για την επόμενη γενιά.  

Με πρόσφατη επιβεβαίωση από επίσημα χείλη, ήρθε από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού η είδηση για την διακοπή κυκλοφορίας των δύο εκ των τριών διαθέσιμων εκδόσεων του Xbox One που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Σύμφωνα με δήλωση εκπροσώπου της Microsoft στο The Verge, η εταιρεία, εν όψει της μετάβασής της στην επόμενη γενιά οικιακών συστημάτων με την κυκλοφορία του Xbox Series X, διακόπτει την παραγωγή του Xbox One X καθώς και του Xbox One S All-Digital Edition συστημάτων, αφήνοντας ενεργή μόνο τη γραμμή παραγωγής των απλών Xbox One S, τα οποία θα συνεχίσουν να διατίθενται κανονικά σε όλο το κόσμο. Συνεπώς, οι ενδιαφερόμενοι προς απόκτηση μιας εκ των προαναφερθέντων κονσολών, καλό θα ήταν να σπεύσουν στον κοντινότερο retailer το συντομότερο δυνατό, καθώς θα είναι διαθέσιμες μέχρις εξαντλήσεως του τωρινού stock.

Υπενθυμίζεται ότι η κυκλοφορία του Xbox Series X αναμένεται κατά την "εορταστική περίοδο του 2020" (Οκτώβριο με Δεκέμβριο του 2020).

Το σωτήριον έτος 2000 ο Δημήτρης, σε ηλικία 6 ετών, έμπλεξε με κακές παρέες. Συγκεκριμένα, ο αδελφός του και η παρέα του, του έδωσαν να κρατήσει στα χέρια του πρώτη φορά το dualshock του PSX. Αυτό ήταν! Ενώ αυτοί ξέμπλεξαν και συνέχισαν τις ζωές τους κανονικά, στον Δημήτρη το μικρόβιο "έκατσε " και φαίνεται ότι θα μείνει για τα καλά. 20 χρόνια και 10 κονσόλες μετά, ο Δημήτρης συνεχίζει με αμείωτη αγάπη να καταναλώνει action-adventures, RPGs, shooters, platforms, indies και γενικότερα οτιδήποτε βρεθεί στο δρόμο του που έχει να του πει μια όμορφη ιστορία.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Νέο trailer για το Resident Evil Village
Με λεπτομέρειες για το story και νέους χαρακτήρες του τίτλου.
NBA 2K21 - Review
Life in the bubble.
Gameplay από την έκδοση του DiRt 5 στο Xbox Series S
Ένα γρήγορο ταξίδι στην Ιταλία.
Ανακοινώθηκε το Devil May Cry 5 Special Edition για τη νέα γενιά
Νέα modes και υποστήριξη 120fps και Ray Tracing.
Αποκαλύφθηκε το Hogwarts Legacy
Νέος τίτλος που βασίζεται στο σύμπαν "Harry Potter".
Αρχές Δεκεμβρίου η διάθεση του Twin Mirror
Αdventure της Dontnod, με επιρροές από τη σειρά Twin Peaks.
Ανακοινώθηκε το The Invincible
'Ενα νέο sci-fi thriller, για συστήματα επόμενης γενιάς.
Ημερομηνία κυκλοφορίας του Ghostrunner
Ένας action τίτλος τρίτου πρόσωπου, σε ένα cyberpunk περιβάλλον.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet