"Πάσα" στους 3rd party developers. 

Ελλείψει των μέχρι τώρα ανακοινώσεων για το Switch λόγω της ακύρωσης της φετινής Ε3, απόρροια της παγκόσμιας πανδημίας, η Nintendo επέλεξε να ξεκινήσει την ενημέρωση του κοινού για την κυκλοφορία μελλοντικών της τίτλων με μια αρκετά σύντομα παρουσίαση, η οποία επικεντρώνεται σε περισσότερες κυκλοφορίες τίτλων από τρίτα στούντιο. 

Το Cadence of Hyrule αναμένεται να εμπλουτιστεί με τρία πακέτα περιεχομένου, που μπορούν να αποκτηθούν ξεχωριστά, ή μέσω του Season Pass. Το πρώτο πακέτο επέκτασης, που είναι ήδη διαθέσιμο, θα προσθέσει νέους χαρακτήρες στο παιχνίδι. Το δεύτερο και το τρίτο πακέτο επέκτασης θα προσθέσουν νέα τραγούδια και μια νέα περιπέτεια με πρωταγωνιστή τον Skull Kid αντίστοιχα, και θα διατεθούν αργότερα μέσα στο έτος. Επιπρόσθετα, μια retail έκδοση του τίτλου, με όλο το πρόσθετο ψηφιακό περιεχόμενο, έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία στις 23 Οκτωβρίου. Το Rogue Company, το νέο online shooter της Hi-Rez Studio, θα διατεθεί σύντομα στο μέλλον, υποστηρίζοντας και single player mode ενάντια στην Α.Ι του παιχνιδιού, ενώ οι δυνατότητες cross-play και cross-progression με εκδόσεις του τίτλου σε άλλες πλατφόρμες θα υποστηρίζονται από την πρώτη ημέρα διάθεσης. Το WWE 2K Battlegrounds, το 4-versus brawler της 2Κ θα κυκλοφορήσει στις 18 Σεπτεμβρίου σε 2 εκδόσεις και με ένα ξεχωριστό pre-order bonus. Τέλος, για τους λάτρεις των JRPGs, επιβεβαιώθηκε η κυκλοφορία του Shin Megami Tensei V, η οποία προσδιορίζεται για το νέο έτος, αλλά και η HD Remaster κυκλοφορία του Shin Megami Tensei III: Nocturne, η οποία αναμένεται την ερχόμενη άνοιξη. 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο της παρουσίασης στον ακόλουθο player. Ευελπιστούμε σε περισσότερες ανακοινώσεις τίτλων της Nintendo για το ερχόμενο διάστημα. 

Τσέκαρε το βίντεο

Όλα ξεκινάνε ένα βράδυ Χριστουγέννων όπου αποκτώ το πρώτο μου Game Boy και γίνομαι αυτόματα (χωρίς να το ξέρω τότε) οπαδός της Nintendo. Ακολουθεί μια κονσόλα PlayStation (σε λίγο μεγαλύτερη ηλικία) και από τότε η δεσποινίδα Croft εισβάλει στη ζωή μου. Έκτοτε, τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει πολύ. Παραμένω φανατικός οπαδός των φορητών και των 3rd person Action Adventures (Tomb Raider! Prince of Persia! Assassin’s Creed??) μόνο που προτιμώ να απολαμβάνω τίτλους στην οθόνη του PC (γιατί είμαι φαν και των RTS!). Από εκεί και πέρα δεν θα πω όχι σε ένα καλό βιβλίο, πολλές καλές σειρές, άπειρες καλές ταινίες και βόλτες με καλή παρέα.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Συνεχίζεται η εμπορική επιτυχία του Nintendo Switch
Με το Animal Crossing να βρίσκεται στις 22.4 εκ. πωλήσεις.
Othercide - Review
Μάνα είναι μόνο μία.
Παράθυρο κυκλοφορίας για το Last Days of Lazarus
Νέος horror τίτλος, από τον δημιουργό του Gray Dawn.
Panzer Paladin - Mini Review
Ξεπερνώντας τη λεπτή γραμμή μεταξύ νοσταλγίας και παρωχημένης τεχνοτροπίας.
Ανακοινώθηκε το Pikmin 3 Deluxe
Η επιστροφή των Pikmin με όλο το DLC, αλλά και με νέο περιεχόμενο. 
Tiny Racer - Mini Review
"Θέλω να γίνω Micro Machines στη θέση του Micro Machines!".
Έρχεται το Ever Forward της Pathea Games
Το νέο project από τους δημιουργούς του My Time at Portia.
Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Metamorphosis
Ένας adventure τίτλος με μια ιστορία βασισμένη στον Κάφκα.
Ανακοινώθηκε το Peaky Blinders: Mastermind
Μια περιπέτεια βασισμένη στην ομώνυμη σειρά, σύντομα κοντά μας. 
Έρχεται το Asterix & Obelix XXL Romastered
Μια remastered έκδοση για κονσόλες και PC.

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Ηθελα να δω κάτι παραπάνω από Shin megami V μιας και γνωρίζαμε ήδη ότι θα βγει καινούριο μέρος κάποια στιγμή στο switch..
Θελω να πιστεύω ότι θα δεχθεί production values και φροντίδα αντίστοιχη με persona 5.

There are no comments posted here yet