Όπως νέα class και πλήρης δυνατότητα PvE cross-play.

Το World War Z, μέσα από τη διάθεση ενός νέου update, έγινε γνωστό ότι έχει λάβει πλήρη υποστήριξη για PvE cross-play (σε Xbox One, PS4 και PC) καθώς και μια νέα playable class, τους Dronemaster. Η Dronemaster class αποτελεί την πρώτη playable class που εισάγεται στο παιχνίδι από τη στιγμή της διάθεσής του, τον Απρίλιο του 2019, ενώ θα έχει στο οπλοστάσιό της ένα προσωπικό drone που μπορεί να παραλύσει τα ζόμπι όταν βρεθούν σε πολύ κοντινή απόσταση.

Ως Dronemaster, οι παίκτες θα μπορούν να προσαρμόσουν το drone τους μέσω του ενός perk tree, για να ταιριάζει με το στυλ παιχνιδιού και την ομάδα τους. Θα μπορούν να ενισχύσουν τις επιθετικές δυνατότητες του για να το καταστήσουν ένα θανατηφόρο όπλο επίθεσης ή να αυξήσουν τις αμυντικές του δυνατότητες για να διασφαλίσουν ότι θα ταιριάζει καλύτερα στο να παρέχει υποστήριξη στην ομάδα τους.

Το νέο update εισάγει επίσης τον νέο μίνι εκτοξευτή χειροβομβίδων, ACW-20, με το δικό του upgrade tree. Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης το μικρό διαμέτρημα του ACW-20 το καθιστά κατάλληλο για την εξολόθρευση μικρών ομάδων από undead πλάσματα.

Εκτός της εισόδου της Dronemaster class, του ACW-20 και της πλήρους υποστήριξης για PvE cross-play, το νέο update του World War Z έχει φέρει και μια σειρά από weapon upgrades, perk rebalancing, διάφορες διορθώσεις και κάποιες quality-of-life βελτιώσεις.

Το Dronemaster Update του World War Z είναι ήδη διαθέσιμο για Xbox One, PlayStation 4 και PC.

Τσέκαρε το βίντεο

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Αλλαγή ημερομηνίας για το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
Με νέα περίοδο κυκλοφορίας, μέσα στο 2021.
Marvel's Avengers - Preview
Πρώτες εντυπώσεις, βασισμένες στην closed beta.
Μικρή καθυστέρηση στη διάθεση του DIRT 5
Μια εβδομάδα επιπλέον στο pit lane…
Μετάθεση κυκλοφορίας του Halo Infinite
Ακόμα ένα θύμα του Covid…
Trailer για το Remothered: Broken Porcelain
Αφιερωμένο τους «μη-κανονικούς» διαμένοντες του The Ashmann Inn.
Νέο υλικό από το Cyberpunk 2077
Ανακαλύπτοντας τους μηχανισμούς και τον κόσμο του.
Ξεπέρασε τα 5 εκ. αντίτυπα το Final Fantasy VII Remake
Με το μεγαλύτερο μερίδιο να αφορά στις digital πωλήσεις.
Ανακοινώθηκε το Hood: Outlaws & Legends
Ένα 4v4 multiplayer heist τίτλος για την τρέχουσα και επόμενη γενιά μηχανημάτων.
Έρχεται στην επομένη γένια το Temtem
Προσφέροντας ένα νέο "massively multiplayer creature-collection" ταξίδι.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet