Ένα με τη φύση.

Στα πλαίσια της διεξαγωγής του σημερινού Xbox Games Showcase, η Microsoft και η Rare έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο από τον επερχόμενο τίτλο της Rare, το Everwild, δίνοντάς μας την ευκαιρία να θαυμάσουμε για λίγα λεπτά τα πανέμορφα εικαστικά του.

Στο Everwild οι παίκτες θα ξεκινήσουν ένα μαγικό ταξίδι σε έναν κόσμο, όπου όλες οι μορφές ύπαρξης, αλλά και τα στοιχεία της φύσης, τέμνονται μεταξύ τους, με τους παίκτες να εξερευνούν κάθε γωνία αυτού του κόσμου, χτίζοντας βήμα-βήμα το μονοπάτι που θα ακολουθήσουν, αλλά και την προσέγγισή τους ως προς τον κόσμο και τα όντα που το κατοικούν. Οι προκλήσεις θα είναι αρκετές, και οι παίκτες θα κληθούν να αξιοποιήσουν τον κόσμο όπως εκείνοι επιθυμούν.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το trailer του τίτλου. Το Everwild αναμένεται να διατεθεί στο άμεσο μέλλον για Xbox Series X και ηλεκτρονικούς υπολογιστές. 

Τσέκαρε το βίντεο

Όλα ξεκινάνε ένα βράδυ Χριστουγέννων όπου αποκτώ το πρώτο μου Game Boy και γίνομαι αυτόματα (χωρίς να το ξέρω τότε) οπαδός της Nintendo. Ακολουθεί μια κονσόλα PlayStation (σε λίγο μεγαλύτερη ηλικία) και από τότε η δεσποινίδα Croft εισβάλει στη ζωή μου. Έκτοτε, τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει πολύ. Παραμένω φανατικός οπαδός των φορητών και των 3rd person Action Adventures (Tomb Raider! Prince of Persia! Assassin’s Creed??) μόνο που προτιμώ να απολαμβάνω τίτλους στην οθόνη του PC (γιατί είμαι φαν και των RTS!). Από εκεί και πέρα δεν θα πω όχι σε ένα καλό βιβλίο, πολλές καλές σειρές, άπειρες καλές ταινίες και βόλτες με καλή παρέα.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Εκτενή gameplay πλάνα από το Godfall
Χορταστικές πληροφορίες και βίντεο από PS5 devkit
Othercide - Review
Μάνα είναι μόνο μία.
Ο Alan Wake επιστρέφει στο... Control
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του AWE DLC.
Νέο υλικό και πληροφορίες από το Crash Candicoot 4: It’s About Time
Μέσω του τελευταίου State of Play της Sony.
Πλήρης υποστήριξη για το PSVR στο Hitman III
Καθώς και σε ολόκληρη την τριλογία Hitman.
Έρχονται νέες πληροφορίες για το Cyberpunk 2077
Μέσα από ένα νέο digital event της CD Projekt RED.
Αλλαγή στην ημερομηνία διάθεσης του Serious Sam 4
Στα τέλη Σεπτεμβρίου η κυκλοφορία του.
Διαθέσιμο στην Ευρώπη το Phantasy Star Online 2
Με αρκετές αλλαγές στη διάθεση των παικτών.
Παράθυρο κυκλοφορίας για το Last Days of Lazarus
Νέος horror τίτλος, από τον δημιουργό του Gray Dawn.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet