Προσεγγίζοντας μη "game as a service" στρατηγική.

Η Counterplay Games έκανε γνωστό πως δεν ακολουθεί στρατηγική "game as a service" για το επερχόμενο sci-fi action RPG "Godfall", καθώς επιβεβαίωσε πως το παιχνίδι δεν πρόκειται να διαθέτει microtransactions, αλλά αντί αυτών θα προσφέρει πλούσιο περιεχόμενο στους παίκτες, με το campain να αποτελεί ένα ορισμένο τμήμα του. 

Όπως αναφέρει ο Technical Producer, Richard Heyne, σε συνέντευξή του: "Υπάρχει μία εμπειρία που μπορείς να ολοκληρώσεις. Μόλις αυτή ειπωθεί, υπάρχει περιεχόμενο για replayability. Υπάρχει το end-game περιεχόμενο, και ακόμα περισσότερα για τον παίκτη, καθώς θα εξερευνά και θα επανεξετάζει την ανάβασή του στο Skybreaker Monolith. Δεν εξετάζουμε το παιχνίδι ως μία υπηρεσία. Δεν υπάρχουν microtransactions στο Godfall, και σχεδιάζουμε να υπάρχει άφθονο περιεχόμενο προς ενασχόληση και μετά το πέρας του κύριου campaign. Κατά κάποιο τρόπο, οι παίκτες πραγματικά θα αισθάνονται [με το campaign] πως αγγίζουν μονάχα την επιφάνεια".

Το Godfall αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά σε PlayStation 5 και ηλεκτρονικούς υπολογιστές κατά την εορταστική περίοδο της τρέχουσας χρονιάς.

Όλα ξεκίνησαν πίσω στο 2008, όταν ένα χειμωνιάτικο πρωινό ο Γιώργος στάθηκε μπροστά από μία τηλεόραση, που πρόβαλε πλάνα του Gran Turismo 4, από ένα PS2. Η στιγμή αυτή οδήγησε στους πρώτους "σπινθήρες" για την όξυνση του ενδιαφέροντός του επάνω σ' αυτό που είχε μόλις αντικρίσει. Από τότε, όντας κυρίως single player παίκτης και χωρίς να έχει αλλάξει στρατόπεδο, οι AAA/ AA τίτλοι της Sony κερδίζουν εγωκεντρικά το ενδιαφέρον του, όπως και σειρές/ ταινίες που έχουν να του προσφέρουν μία εξίσου απολαυστική εμπειρία. Ακούει  Metal/ Hard Rock μουσική και δεν παύει ποτέ να είναι οπαδός της καλής φυσικής κατάστασης, μέσω της διατροφής και της άσκησης.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Αλλαγή ημερομηνίας για το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
Με νέα περίοδο κυκλοφορίας, μέσα στο 2021.
Marvel's Avengers - Preview
Πρώτες εντυπώσεις, βασισμένες στην closed beta.
Μικρή καθυστέρηση στη διάθεση του DIRT 5
Μια εβδομάδα επιπλέον στο pit lane…
Trailer για το Remothered: Broken Porcelain
Αφιερωμένο τους «μη-κανονικούς» διαμένοντες του The Ashmann Inn.
Νέο υλικό από το Cyberpunk 2077
Ανακαλύπτοντας τους μηχανισμούς και τον κόσμο του.
Ανακοινώθηκε το Hood: Outlaws & Legends
Ένα 4v4 multiplayer heist τίτλος για την τρέχουσα και επόμενη γενιά μηχανημάτων.
Έρχεται στην επομένη γένια το Temtem
Προσφέροντας ένα νέο "massively multiplayer creature-collection" ταξίδι.
Εκτενή gameplay πλάνα από το Godfall
Χορταστικές πληροφορίες και βίντεο από PS5 devkit
Othercide - Review
Μάνα είναι μόνο μία.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet