Με real-time combat μηχανισμούς, για την τρέχουσα και την επόμενη γενιά.

Η Snowcastle Games έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer του Earthlock 2 που ετοιμάζει, καθώς και κάποιες λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό σε σχέση με το αρχικό Earthlock.

Η αλήθεια είναι ότι το trailer δεν δείχνει πολλά, αλλά το Earthlock 2 μοιάζει να έχει ένα ελαφρώς διαφορετικό art style και θα περιλαμβάνει περισσότερη δράση από το αρχικό παιχνίδι. Να θυμίσουμε ότι το Earthlock είναι ένα κλασικό turn-based RPG που βασίζεται σε JRPG από τα τέλη της δεκαετίας του '90, ενώ το Earthlock 2 θα είναι ένα action-RPG ανοιχτού κόσμου, προσφέροντας "σύνθετα συστήματα αλληλοσύνδεσης" που θα επιτρέπουν στους παίκτες να δημιουργήσουν τη δική τους εμπειρία.

"Είμαστε τόσο ευτυχείς που προσφέρουμε επιτέλους αυτό το πρώτο teaser για το τι μπορούν να περιμένουν οι παίκτες από το Earthlock 2", εξήγησε ο Game Director του παιχνιδιού Bendik Stang. "Θέλουμε πραγματικά ο επόμενος τίτλος μας να προσφέρει στους παίκτες τεράστια ποσότητα replayability, προσαρμογής και βάθους, με απίστευτες αναδυόμενες gameplay δυνατότητες. Ήταν μια συναρπαστική προσπάθεια για εμάς και δεν μπορούμε να περιμένουμε να αποκαλύψουμε περισσότερα για το παιχνίδι στο μέλλον, παρακαλώ μείνετε συντονισμένοι!"

Για να γιορτάσει την παραπάνω αποκάλυψη, το αρχικό Earthlock βρίσκεται επί του παρόντος σε έκπτωση 80% στο Xbox Store.

Το Earthlock 2 θα κυκλοφορήσει στα Xbox Series X, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC.

Τσέκαρε το βίντεο

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Αλλαγή ημερομηνίας για το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
Με νέα περίοδο κυκλοφορίας, μέσα στο 2021.
Marvel's Avengers - Preview
Πρώτες εντυπώσεις, βασισμένες στην closed beta.
Μικρή καθυστέρηση στη διάθεση του DIRT 5
Μια εβδομάδα επιπλέον στο pit lane…
Μετάθεση κυκλοφορίας του Halo Infinite
Ακόμα ένα θύμα του Covid…
Trailer για το Remothered: Broken Porcelain
Αφιερωμένο τους «μη-κανονικούς» διαμένοντες του The Ashmann Inn.
Νέο υλικό από το Cyberpunk 2077
Ανακαλύπτοντας τους μηχανισμούς και τον κόσμο του.
Ξεπέρασε τα 5 εκ. αντίτυπα το Final Fantasy VII Remake
Με το μεγαλύτερο μερίδιο να αφορά στις digital πωλήσεις.
Ανακοινώθηκε το Hood: Outlaws & Legends
Ένα 4v4 multiplayer heist τίτλος για την τρέχουσα και επόμενη γενιά μηχανημάτων.
Έρχεται στην επομένη γένια το Temtem
Προσφέροντας ένα νέο "massively multiplayer creature-collection" ταξίδι.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet