Στα τέλη Οκτωβρίου και στις τρεις πλατφόρμες διάθεσής του.

Το Sekiro: Shadows Die Twice της FromSoftware πρόκειται να λάβει ένα δωρεάν update τον ερχόμενο Οκτώβριο, εισάγοντας πολλά νέα χαρακτηριστικά στον τίτλο, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας για rematch με τα bosses του τίτλου, για καταγραφή των κινήσεων των παικτών και νέων outfit για τον Wolf.

Μέσω οποιουδήποτε Sculptor's Idol στο παιχνίδι, οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν την επιλογή 'Reflections of Strength', επιτρέποντάς τους να επισκεφθούν ξανά όποια bosses έχουν νικήσει πιο πριν. Κάτι που μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να “μάθουν και να κυριαρχήσουν τα bosses” ως μια προετοιμασία για το «Gauntlets of Strength», όπου ο One-Armed Wolf έχει στη διάθεσή του μια και μοναδική ζωή για να νικήσει όλα τα bossess του παιχνιδιού...

Το "Remnants - Recordings for Recovery" θα μας δίνει την επιλογή για καταγραφή των κινήσεων του παίκτη, βοηθώντας άλλους παίκτες στο ταξίδι τους μέσα στο Sekiro. Η συνολική διάρκεια καταγραφής θα είναι μέχρι 30 δευτερόλεπτα. Οι καταγραφές θα  μπορούν στη συνέχεια να γίνουν upload με ένα γραπτό μήνυμα για τα μέλη της κοινότητας.

Τα μέλη της κοινότητας του Sekiro θα μπορούν να παρακολουθούν και να αξιολογούν τα Remnants, τα οποία με τη σειρά τους θα δίνουν στον χρήστη που τα ανέβασε δωρεάν ανάκτηση HP, επιτρέποντας την γρήγορη είσοδο σε μια μάχη χωρίς την ανάγκη ενός Sculptor's Idol ή ενός αναλώσιμου αντικείμενου όπως ένα Healing Gourd.

Τέλος, με το update θα προστεθούν τα νέα «Tengu» και «Old Ashina Shinobi» outfits για τον Wolf, τα οποία θα ξεκλειδώνονται μέσω των Gauntlets, ενώ ένα τρίτο outfit θα μπορεί να ξεκλειδωθεί απλά τερματίζοντας τον τίτλο μία φορά. Να σημειωθεί ότι τα εν λόγω outfits είναι καθαρά cosmetic, αλλά δίνουν τη δυνατότητα να αναδείξουν οι παίκτες  τα επιτεύγματά τους στο Sekiro.

Το δωρεάν update για το Sekiro: Shadows Die Twice θα έρθει στα Xbox One, PlayStation 4 και PC Στις 29 Οκτωβρίου 2020. Τέλος να θυμίσουμε ότι τίτλος έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα πέντε εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις από την στιγμή της κυκλοφορίας του, τον Μάρτιο του 2019.

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Αλλαγή ημερομηνίας για το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
Με νέα περίοδο κυκλοφορίας, μέσα στο 2021.
Marvel's Avengers - Preview
Πρώτες εντυπώσεις, βασισμένες στην closed beta.
Μικρή καθυστέρηση στη διάθεση του DIRT 5
Μια εβδομάδα επιπλέον στο pit lane…
Μετάθεση κυκλοφορίας του Halo Infinite
Ακόμα ένα θύμα του Covid…
Trailer για το Remothered: Broken Porcelain
Αφιερωμένο τους «μη-κανονικούς» διαμένοντες του The Ashmann Inn.
Νέο υλικό από το Cyberpunk 2077
Ανακαλύπτοντας τους μηχανισμούς και τον κόσμο του.
Ξεπέρασε τα 5 εκ. αντίτυπα το Final Fantasy VII Remake
Με το μεγαλύτερο μερίδιο να αφορά στις digital πωλήσεις.
Ανακοινώθηκε το Hood: Outlaws & Legends
Ένα 4v4 multiplayer heist τίτλος για την τρέχουσα και επόμενη γενιά μηχανημάτων.
Έρχεται στην επομένη γένια το Temtem
Προσφέροντας ένα νέο "massively multiplayer creature-collection" ταξίδι.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet