Διαθέσιμο μέσα στον επόμενο μήνα.

Η 11 Bit Studios ανακοίνωσε πως το τρίτο και τελευταίο Expansion για το survival "city-builder" Frostpunk θα κάνει την εμφάνισή του εντός του επόμενου μηνός και μέσα από επιλεγμένα ψηφιακά καταστήματα.

Ο λόγος για το On The Edge, το οποίο λαμβάνει χώρα έπειτα από τους τίτλους τέλους της κύριας ιστορίας του παιχνιδιού, όταν αποκαλύπτεται ένα νέο φυλάκιο που οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να κατακτήσουν, καθώς και να δημιουργήσουν νέες κατασκευές χάρη σε αυτό. Στο νέο περιεχόμενο που θα προστεθεί στο παιχνίδι μέσω του εν λόγω expansion, θα περιλαμβάνονται νέοι μηχανισμοί gameplay που θα εξυπηρετούν στην επίλυση διπλωματικών και οικονομικής φύσεως ζητήματων, μαζί και νέες προκλήσεις με τις οποίες θα έρθουν αντιμέτωποι οι παίκτες προκειμένου να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Το Frostpunk κυκλοφορεί από τον Απρίλιο του 2018 σε PS4, Xbox One και PC, με τη διάθεση του On The Edge να έχει οριστεί για τις 20 Αυγούστου, μέσω των Steam, GOG και Humble Store. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό, νέο trailer για το τελευταίο expansion του παιχνιδιού.

Τσέκαρε το βίντεο

Όλα ξεκίνησαν πίσω στο 2008, όταν ένα χειμωνιάτικο πρωινό ο Γιώργος στάθηκε μπροστά από μία τηλεόραση, που πρόβαλε πλάνα του Gran Turismo 4, από ένα PS2. Η στιγμή αυτή οδήγησε στους πρώτους "σπινθήρες" για την όξυνση του ενδιαφέροντός του επάνω σ' αυτό που είχε μόλις αντικρίσει. Από τότε, όντας κυρίως single player παίκτης και χωρίς να έχει αλλάξει στρατόπεδο, οι AAA/ AA τίτλοι της Sony κερδίζουν εγωκεντρικά το ενδιαφέρον του, όπως και σειρές/ ταινίες που έχουν να του προσφέρουν μία εξίσου απολαυστική εμπειρία. Ακούει  Metal/ Hard Rock μουσική και δεν παύει ποτέ να είναι οπαδός της καλής φυσικής κατάστασης, μέσω της διατροφής και της άσκησης.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Αλλαγή ημερομηνίας για το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
Με νέα περίοδο κυκλοφορίας, μέσα στο 2021.
Marvel's Avengers - Preview
Πρώτες εντυπώσεις, βασισμένες στην closed beta.
Μικρή καθυστέρηση στη διάθεση του DIRT 5
Μια εβδομάδα επιπλέον στο pit lane…
Μετάθεση κυκλοφορίας του Halo Infinite
Ακόμα ένα θύμα του Covid…
Trailer για το Remothered: Broken Porcelain
Αφιερωμένο τους «μη-κανονικούς» διαμένοντες του The Ashmann Inn.
Νέο υλικό από το Cyberpunk 2077
Ανακαλύπτοντας τους μηχανισμούς και τον κόσμο του.
Ξεπέρασε τα 5 εκ. αντίτυπα το Final Fantasy VII Remake
Με το μεγαλύτερο μερίδιο να αφορά στις digital πωλήσεις.
Ανακοινώθηκε το Hood: Outlaws & Legends
Ένα 4v4 multiplayer heist τίτλος για την τρέχουσα και επόμενη γενιά μηχανημάτων.
Έρχεται στην επομένη γένια το Temtem
Προσφέροντας ένα νέο "massively multiplayer creature-collection" ταξίδι.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet