Ευχάριστα νέα για τους λάτρεις των BTCC & TOCA παιχνιδιών.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους λάτρεις των racing παιχνιδιών, καθώς φαίνεται πως μία από τις περισσότερο ψηχαγωγικές σειρές της εν λόγω κατηγορίας επιστρέφει, έπειτα από επιβεβαίωση της Motorsport Games πως εργάζεται επάνω σε ένα νέο παιχνίδι BTCC, με την ημερομηνία κυκλοφορίας του να προγραμματίζεται εντός του 2022.

Ο επικεφαλής του BTCC, ονόματι Alan James Gow, εκφράζοντας τη χαρά του για το νέο παιχνίδι, ανέφερε ότι η μεγάλη απαίτηση από τους λάτρεις των BTCC/ TOCA παιχνιδιών λαμβάνει ανταπόκριση και σημείωσε ότι, όπως και το αρχικό BTCC/ TOCA, ο νέος τίτλος αναμένεται να είναι πλήρως αφιερωμένος στο BTCC (British Touring Car Championship), περιλαμβάνοντας όλα τα αυτοκίνητα, τις ομάδες, τους οδηγούς, καθώς και όλες τις αγωνιστικές αρένες, ενώ έκανε ξεκάθαρο πως δεν πρόκειται για ορισμένα στοιχεία που έχουν εν μέρει ενσωματωθεί σε ένα ήδη υπάρχον παιχνίδι.

Την ανάπτυξη του νέου παιχνιδιού της Motorsport Games έχουν αναλάβει ορισμένοι βετεράνοι της Codemasters, με το ρόλο του Creative Director να κατέχει ο Paul Coleman, ο οποίος ήταν επίσης υπεύθυνος και για την ανάπτυξη του Dirt Rally και ασχολήθηκε με την off-road οδήγηση της σειράς Dirt. Όπως ο ίδιος αναφέρει: "Υπάρχει μία σαφής απαίτηση και ορμή για ένα νέο touring car παιχνίδι, και είμαστε ευτυχείς που πρόκειται να το κάνουμε πραγματικότητα. Πολλοί από το προσωπικό στο στούντιό μας έχουν ευχάριστες αναμνήσεις από τη σειρά TOCA και η πρώτη μου δουλειά στη βιομηχανία των παιχνιδιών ήταν στην πραγματικότητα στο TOCA Race Driver 2, ως QA Tester. Έχουμε ορισμένα εντυπωσιακά πλάνα που ανυπομονούμε να αποκαλύψουμε."

Η εν λόγω racing σειρά της Codemasters έκανε την εμφάνισή της στην αγορά με το TOCA: Touring Car Championship, όταν έγινε διαθέσιμο τον μακρινό Νοέμβριο του 1997 στο PS1, ενώ λίγο αργότερα έφτασε και σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, καθώς και στο Game Boy Color.

Όλα ξεκίνησαν πίσω στο 2008, όταν ένα χειμωνιάτικο πρωινό ο Γιώργος στάθηκε μπροστά από μία τηλεόραση, που πρόβαλε πλάνα του Gran Turismo 4, από ένα PS2. Η στιγμή αυτή οδήγησε στους πρώτους "σπινθήρες" για την όξυνση του ενδιαφέροντός του επάνω σ' αυτό που είχε μόλις αντικρίσει. Από τότε, όντας κυρίως single player παίκτης και χωρίς να έχει αλλάξει στρατόπεδο, οι AAA/ AA τίτλοι της Sony κερδίζουν εγωκεντρικά το ενδιαφέρον του, όπως και σειρές/ ταινίες που έχουν να του προσφέρουν μία εξίσου απολαυστική εμπειρία. Ακούει  Metal/ Hard Rock μουσική και δεν παύει ποτέ να είναι οπαδός της καλής φυσικής κατάστασης, μέσω της διατροφής και της άσκησης.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet