Μια περιπέτεια βασισμένη στην ομώνυμη σειρά, σύντομα κοντά μας. 

Η Curve Digital ανακοίνωσε και επίσημα ότι το πρώτο παιχνίδι που βασίζεται στην πολυβραβευμένη σειρά Peaky Blinders - το Peaky Blinders: Mastermind - πρόκειται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα για τις περισσότερες πλατφόρμες της τρέχουσας γενιάς.

Το Peaky Blinders: Mastermind είναι ένας puzzle-adventure τίτλος που αναπτύσσεται από το ανεξάρτητο studio FuturLab, σε συνεργασία με την ομάδα παραγωγής του Peaky Blinders, την ανεξάρτητη εταιρεία παραγωγών Caryn Mandabach Productions. Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα πριν από τα γεγονότα της πρώτης σεζόν, με τους παίκτες να γίνονται μέλη της εγκληματικής οργάνωσης της οικογένειας Shelby, καθώς αποκαλύπτουν μια συνομωσία που σκοπεύει να βγάλει...μόνιμα τον Tommy από την ενεργό δράση. Οι παίκτες πρέπει να οργανώσουν και να εκτελέσουν τις στρατηγικές τους αποκτώντας τον έλεγχο βασικών μελών της οικογένειας Shelby, ταυτόχρονα και κατά την ίδια χρονική περίοδο, τοποθετώντας τους χαρακτήρες στο κατάλληλο σημείο και την κατάλληλη στιγμή, καθώς βιώνουν την κεντρική ιστορία που εκτυλίσσεται μέσα σε σενάρια γεμάτα πρόκληση. Θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν αλλά και να αλλάζουν το μονοπάτι πορείας όλων των χαρακτήρων για να πετύχουν τον τέλειο συντονισμό μεταξύ των χαρακτήρων, ενώ η τακτική χρήση των χαρακτήρων, σε συνδυασμό με μηχανισμούς stealth, θα μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση πολύπλοκων γρίφων.

Στο Peaky Blinders: Mastermind οι παίκτες θα μπορούν να:
• Παρακολουθήσουν την άνοδο του Tommy Shelby ως αληθινού ηγέτη των Peaky Blinders στο Birmingham, στις αρχές του 21ου αιώνα.
• Χρησιμοποιήσουν την υπεροχή τουTommy όσον αφορά στο σχεδιασμό και την εκτέλεση πολύπλοκων σεναρίων. 
• Ελέγξουν τον Tommy, Arthur, Polly καθώς εκτελούν με επιτυχία τη μια αποστολή μετά την άλλη.

Το Peaky Blinders είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή στο Netflix, ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer του τίτλου στον ακόλουθο player. Το Peaky Blinders: Mastermind θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και σε Steam για ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις 20 Αυγούστου, στην τιμή των $24.99/€24.99/£19.99. Οι παίκτες που θα προπαραγγείλουν τον τίτλο για Xbox One και υπολογιστές θα έχουν έκπτωση 20%. ενώ οι προπαραγγελίες του τίτλου για PC θα λάβουν το επίσημο soundtrack του τίτλου από τους Feverist εντελώς δωρεάν.

Τσέκαρε το βίντεο

Όλα ξεκινάνε ένα βράδυ Χριστουγέννων όπου αποκτώ το πρώτο μου Game Boy και γίνομαι αυτόματα (χωρίς να το ξέρω τότε) οπαδός της Nintendo. Ακολουθεί μια κονσόλα PlayStation (σε λίγο μεγαλύτερη ηλικία) και από τότε η δεσποινίδα Croft εισβάλει στη ζωή μου. Έκτοτε, τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει πολύ. Παραμένω φανατικός οπαδός των φορητών και των 3rd person Action Adventures (Tomb Raider! Prince of Persia! Assassin’s Creed??) μόνο που προτιμώ να απολαμβάνω τίτλους στην οθόνη του PC (γιατί είμαι φαν και των RTS!). Από εκεί και πέρα δεν θα πω όχι σε ένα καλό βιβλίο, πολλές καλές σειρές, άπειρες καλές ταινίες και βόλτες με καλή παρέα.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Αλλαγή ημερομηνίας για το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
Με νέα περίοδο κυκλοφορίας, μέσα στο 2021.
Marvel's Avengers - Preview
Πρώτες εντυπώσεις, βασισμένες στην closed beta.
Μικρή καθυστέρηση στη διάθεση του DIRT 5
Μια εβδομάδα επιπλέον στο pit lane…
Μετάθεση κυκλοφορίας του Halo Infinite
Ακόμα ένα θύμα του Covid…
Trailer για το Remothered: Broken Porcelain
Αφιερωμένο τους «μη-κανονικούς» διαμένοντες του The Ashmann Inn.
Νέο υλικό από το Cyberpunk 2077
Ανακαλύπτοντας τους μηχανισμούς και τον κόσμο του.
Ξεπέρασε τα 5 εκ. αντίτυπα το Final Fantasy VII Remake
Με το μεγαλύτερο μερίδιο να αφορά στις digital πωλήσεις.
Ανακοινώθηκε το Hood: Outlaws & Legends
Ένα 4v4 multiplayer heist τίτλος για την τρέχουσα και επόμενη γενιά μηχανημάτων.
Έρχεται στην επομένη γένια το Temtem
Προσφέροντας ένα νέο "massively multiplayer creature-collection" ταξίδι.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet