Ένας adventure τίτλος με μια ιστορία βασισμένη στον Κάφκα.

Ο επερχόμενος adventure τίτλος Metamorphosis της Ovid Works θα κυκλοφορήσει σε κάτι από λιγότερο από δύο εβδομάδες από σήμερα, στις 12 Αυγούστου, για οικιακές κονσόλες και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, όπως έκανε γνωστό η All In! Games που έχει αναλάβει χρέη publisher. Να σημειωθεί ότι η ιστορία του τίτλου είναι εμπνευσμένη από την περίεργη φαντασία του Κάφκα.

Το Metamorphosis είχε ανακοινωθεί για πρώτη φορά το 2019, και θέλει τους παίκτες να έχουν να μεταμορφωθεί σε ένα έντομο και να εξερευνούν τον κόσμο σε πρώτο πρόσωπο. Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, θα προσφέρονται αρκετοί "περιβαλλοντικοί γρίφοι με μεγάλο επίπεδο πρόκλησης", όπως parkour και "μοναδικοί μηχανισμοί κίνησης". Οι παίκτες, για να μπορέσουν να επιβιώσουν, θα πρέπει να μάθουν να αξιοποιούν τα οφέλη που θα τους προσφέρει η νέα τους μορφή, ενώ στην πορεία θα πρέπει να ανακαλύψουν το γιατί μεταμορφώθηκαν, το πώς θα επιστρέψουν και πάλι στην ανθρώπινη μορφή τους και να ελευθερώσουν τον φίλο τους, τον Joseph.

Μπορείτε να δείτε το trailer για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Metamorphosis, το οποίο θα κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC στις 12 Αυγούστου 2020.

Τσέκαρε το βίντεο

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Αλλαγή ημερομηνίας για το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
Με νέα περίοδο κυκλοφορίας, μέσα στο 2021.
Marvel's Avengers - Preview
Πρώτες εντυπώσεις, βασισμένες στην closed beta.
Μικρή καθυστέρηση στη διάθεση του DIRT 5
Μια εβδομάδα επιπλέον στο pit lane…
Μετάθεση κυκλοφορίας του Halo Infinite
Ακόμα ένα θύμα του Covid…
Trailer για το Remothered: Broken Porcelain
Αφιερωμένο τους «μη-κανονικούς» διαμένοντες του The Ashmann Inn.
Νέο υλικό από το Cyberpunk 2077
Ανακαλύπτοντας τους μηχανισμούς και τον κόσμο του.
Ξεπέρασε τα 5 εκ. αντίτυπα το Final Fantasy VII Remake
Με το μεγαλύτερο μερίδιο να αφορά στις digital πωλήσεις.
Ανακοινώθηκε το Hood: Outlaws & Legends
Ένα 4v4 multiplayer heist τίτλος για την τρέχουσα και επόμενη γενιά μηχανημάτων.
Έρχεται στην επομένη γένια το Temtem
Προσφέροντας ένα νέο "massively multiplayer creature-collection" ταξίδι.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet