Ένα sci-fi "Soulslike", action-RPG, με δυναμικό κόσμο.

Το Hellpoint, ένα sci-fi Soulslike action-RPG, έγινε διαθέσιμος πριν από λίγες ώρες σε κονσόλες και PC, φέρνοντας μαζί του σκοτεινές και έντονες μάχες ενάντια σε φρικτά εξωγήινα πλάσματα, καθώς ζούμε τα γεγονότα που ακολούθησαν ενός τεράστιου κβαντικού κατακλυσμού γνωστού ως The Merge.

Οι παίκτες θα ξυπνήσουν στον διαστημικό σταθμό Irid Novo, μια εγκατάσταση αφιερωμένη στη γαλαξιακή συνεργασία και την επιστημονική εξερεύνηση, ανακαλύπτοντας ότι όλα έχουν πάει στραβά και το Irid Novo βρίσκεται σε τροχιά γύρω από μια μαύρη τρύπα. O τίτλος δεν κρύβει τις επιρροές του από τα Dark Souls και Dead Space, καθώς και από ταινίες όπως το Event Horizon και το Hellraiser.

Διαθέτοντας μια "twisted αφήγηση" που περιστρέφεται γύρω από τους Κοσμικούς Θεούς, την κβαντική φυσική και τους εξαφανισμένους εξωγήινους πολιτισμούς, το Hellpoint κυκλοφορεί για Xbox One, PlayStation 4 και PC, με τιμή €34,99 για τις κονσόλες και €29,99 για PC, με έναν δυναμικό κόσμο που υπαγορεύεται από το “Quantic System” του παιχνιδιού, με local split-screen και online co-op, με ένα drop-in / drop-out co-op, καθώς και PvP multiplayer.

Περισσότερα στο launch trailer που ακολουθεί, αλλά και στο stream που μεταδώσαμε το βράδυ της Πέμπτης 30/7.

Τσέκαρε το βίντεο

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Αλλαγή ημερομηνίας για το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
Με νέα περίοδο κυκλοφορίας, μέσα στο 2021.
Marvel's Avengers - Preview
Πρώτες εντυπώσεις, βασισμένες στην closed beta.
Μικρή καθυστέρηση στη διάθεση του DIRT 5
Μια εβδομάδα επιπλέον στο pit lane…
Μετάθεση κυκλοφορίας του Halo Infinite
Ακόμα ένα θύμα του Covid…
Trailer για το Remothered: Broken Porcelain
Αφιερωμένο τους «μη-κανονικούς» διαμένοντες του The Ashmann Inn.
Νέο υλικό από το Cyberpunk 2077
Ανακαλύπτοντας τους μηχανισμούς και τον κόσμο του.
Ξεπέρασε τα 5 εκ. αντίτυπα το Final Fantasy VII Remake
Με το μεγαλύτερο μερίδιο να αφορά στις digital πωλήσεις.
Ανακοινώθηκε το Hood: Outlaws & Legends
Ένα 4v4 multiplayer heist τίτλος για την τρέχουσα και επόμενη γενιά μηχανημάτων.
Έρχεται στην επομένη γένια το Temtem
Προσφέροντας ένα νέο "massively multiplayer creature-collection" ταξίδι.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet