Action-adventure κατηγορίας, για τα συστήματα νέας γενιάς.

Η People Can Fly έκανε γνωστή την ανάπτυξη ενός νέου AAA τίτλου, ο οποίος προγραμματίζεται να γίνει διαθέσιμος στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στις κονσόλες επόμενης γενιάς.

Υπεύθυνοι για το νέο project της πολωνικής εταιρείας θα είναι ο Roland Lesterlin ως Creative Director και ο επικεφαλής του αμερικανικού στούντιο της People Can Fly, ονόματι David Grijns. Το εν λόγω στούντιο αναμένεται να συνεργαστεί με τα υπόλοιπα στούντιο της πολωνικής εταιρείας στη Βαρσοβία, το Ρζεσζόφ και τη Νιούκαστλ της Αγγλίας, με σκοπό να δημιουργήσουν έναν "ιδιαίτερα φιλόδοξο και πρωτοποριακό action-adventure τίτλο", που θα βασίζεται στη σχεδόν δύο δεκαετιών εμπειρία της People Can Fly στον τομέα την ανάπτυξης. Προκειμένου να καταστεί εφικτό το πλάνο της για το νέο project, η εταιρεία σκοπεύει στην ανάπτυξη του αμερικανικού της στούντιο για έως και ολόκληρη την επόμενη χρονιά, καθώς και στην ίδρυση ενός νέου στούντιο στη Μοντρεάλ του Καναδά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της People Can Fly, Sebastian Wojciechowski, σχετικά με τον νέο τίτλο, αναφέρει: "Υπάρχει ηλεκτρισμός στον αέρα της People Can Fly. Την περασμένη χρονιά ανακοινώσαμε την ίδρυση του νέου μας στούντιο στη Νέα Υόρκη και αποκαλύψαμε το Outriders για πρώτη φορά. Σήμερα έχουμε υπερβεί σε προσωπικό τους 250 υπαλλήλους και είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε το επόμενο κεφάλαιο στην ανάπτυξη της εταιρείας μας. Ο σκοπός μας από την αρχή ήταν να διευρύνουμε την People Can Fly σε ένα στούντιο πολλαπλών projects και να εξακολουθήσουμε να επενδύουμε σε μία παγκόσμια παρουσία για την εταιρεία μας. Επισημαίνουμε αυτή τη μοναδική στιγμή με την παρουσίαση της ανανεωμένης οπτικής ταυτότητας της People Can Fly. Με την κυκλοφορία των κονσολών επόμενης γενιάς αργότερα την τρέχουσα χρονιά, είμαστε απίστευτα χαρούμενοι για το μέλλον της People Can Fly και τη βιομηχανία των παιχνιδιών κατ' επέκταση."

Ιδρυθείσα το 2002, η People Can Fly αναπτύσσει επί του παρόντος το The Outriders σε συνεργασία με τη Square Enix, στοχεύοντας την κυκλοφορία του εντός της τρέχουσας εορταστικής περιόδου σε PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox One και PC, ενώ είναι επίσης γνωστή για τα Bulletstorm, Gears of War: Judgment και τη σειρά Painkiller.

Όλα ξεκίνησαν πίσω στο 2008, όταν ένα χειμωνιάτικο πρωινό ο Γιώργος στάθηκε μπροστά από μία τηλεόραση, που πρόβαλε πλάνα του Gran Turismo 4, από ένα PS2. Η στιγμή αυτή οδήγησε στους πρώτους "σπινθήρες" για την όξυνση του ενδιαφέροντός του επάνω σ' αυτό που είχε μόλις αντικρίσει. Από τότε, όντας κυρίως single player παίκτης και χωρίς να έχει αλλάξει στρατόπεδο, οι AAA/ AA τίτλοι της Sony κερδίζουν εγωκεντρικά το ενδιαφέρον του, όπως και σειρές/ ταινίες που έχουν να του προσφέρουν μία εξίσου απολαυστική εμπειρία. Ακούει  Metal/ Hard Rock μουσική και δεν παύει ποτέ να είναι οπαδός της καλής φυσικής κατάστασης, μέσω της διατροφής και της άσκησης.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Αλλαγή ημερομηνίας για το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
Με νέα περίοδο κυκλοφορίας, μέσα στο 2021.
Marvel's Avengers - Preview
Πρώτες εντυπώσεις, βασισμένες στην closed beta.
Μικρή καθυστέρηση στη διάθεση του DIRT 5
Μια εβδομάδα επιπλέον στο pit lane…
Μετάθεση κυκλοφορίας του Halo Infinite
Ακόμα ένα θύμα του Covid…
Trailer για το Remothered: Broken Porcelain
Αφιερωμένο τους «μη-κανονικούς» διαμένοντες του The Ashmann Inn.
Νέο υλικό από το Cyberpunk 2077
Ανακαλύπτοντας τους μηχανισμούς και τον κόσμο του.
Ανακοινώθηκε το Hood: Outlaws & Legends
Ένα 4v4 multiplayer heist τίτλος για την τρέχουσα και επόμενη γενιά μηχανημάτων.
Έρχεται στην επομένη γένια το Temtem
Προσφέροντας ένα νέο "massively multiplayer creature-collection" ταξίδι.
Επιβεβαίωση της ύπαρξης του Xbox Series S
Εάν ευσταθούν οι φωτογραφίες ενός χειριστηρίου που βγήκαν στην επιφάνεια.

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Έτσι δύο δύο. Το outriders φαίνεται λίγο του κιλού αλλά δεν νομίζω να είναι κακό παιχνίδι.

There are no comments posted here yet