Μέσα σε δύο μόλις ημέρες από τη διάθεσή του σε Early Access.

Συμπληρώνοντας μόλις δύο εικοσιτετράωρα από τη στιγμή της διάθεσής του σε στάδιο Early Access, η Obsidian έκανε γνωστό πως ο νέος, survival τίτλος της κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερους από ένα εκατομμύριο παίκτες.

Ο λόγος φυσικά για το Grounded, στο οποίο οι παίκτες έχουν μυστηριωδώς συρρικνωθεί σε μέγεθος μικροσκοπικού εντόμου και καλούνται να επιβιώσουν σε ένα φυσικό περιβάλλον, εξερευνώντας το για την εύρεση πολύτιμων πόρων και την κατασκευή χρήσιμων αντικειμένων, καθώς θα έρθουν αντιμέτωποι με κινδύνους που προκύπτουν λόγω του σημαντικά μειωμένου τους μεγέθους. Έχοντας προνοήσει για όσους διακατέχονται από εντομοφοβία, η αμερικανική ομάδα ανάπτυξης ενσωματώνει στο παιχνίδι ένα ειδικό game mode με την ονομασία "Arachnophobia Mode", με το οποίο δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσουν ελαφρώς το μέγεθος και να τροποποιήσουν την εμφάνιση των εχθρικών εντόμων, μεταξύ πέντε διαφορετικών επιπέδων διαθέσιμων προς επιλογή.

Σχετικά με το εν λόγω ορόσημο για τη μέχρι στιγμής πορεία του στην αγορά, η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού, αναφέρει: "Το Grounded έχει φτάσει τους 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ παίκτες εντός των πρώτων 48 ωρών! Σας ευχαριστούμε όλους! ΕΣΕΙΣ είστε ο λόγος που έχουμε τόσα όσα αξίζουμε, και χωρίς εσάς δεν θα είμασταν εδώ."

Επιπροσθέτως, η Obsidian ανακοίνωσε πως το παιχνίδι θα εξακολουθήσει να λαμβάνει ενημερώσεις και επιδιορθώσεις, εξασφαλίζοντας την καλύτερη εφικτή εμπειρία για την κοινότητα με τη διάθεση μιας νέας σειράς από μηνιαία updates για το παιχνίδι, ξεκινώνοντας από τις 27 Αυγούστου.

Η διάθεση του Grounded ξεκίνησε από τις 28 Ιουλίου μέσω των Xbox Game Pass Preview και Steam Early Access, έναντι των $29.99.

 

Όλα ξεκίνησαν πίσω στο 2008, όταν ένα χειμωνιάτικο πρωινό ο Γιώργος στάθηκε μπροστά από μία τηλεόραση, που πρόβαλε πλάνα του Gran Turismo 4, από ένα PS2. Η στιγμή αυτή οδήγησε στους πρώτους "σπινθήρες" για την όξυνση του ενδιαφέροντός του επάνω σ' αυτό που είχε μόλις αντικρίσει. Από τότε, όντας κυρίως single player παίκτης και χωρίς να έχει αλλάξει στρατόπεδο, οι AAA/ AA τίτλοι της Sony κερδίζουν εγωκεντρικά το ενδιαφέρον του, όπως και σειρές/ ταινίες που έχουν να του προσφέρουν μία εξίσου απολαυστική εμπειρία. Ακούει  Metal/ Hard Rock μουσική και δεν παύει ποτέ να είναι οπαδός της καλής φυσικής κατάστασης, μέσω της διατροφής και της άσκησης.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Nexomon: Extinction - Review
Pokémon στη θέση των Pokémon.
Νωρίτερα η διάθεση του Remothered: Broken Porcelain
Επτά μέρες νωρίτερα η επίσκεψή μας στο Ashmann Inn.
Update με προσθήκη co-op για το Untitled Goose Game
Με αφορμή την κυκλοφορία του σε Steam και σε retail.
Δίχως αλλαγές η υποστήριξη για το The Elder Scrolls Online
Για κάθε πλατφόρμα διάθεσης, παρά τις εξελίξεις.
Vampire: The Masquerade - Shadows of New York - Review
Επιστροφή στις σκιές του World of Darkness.
Χωρίς demo η φετινή έκδοση του FIFA 21
Χάλασε μια παράδοση πολλών χρόνων.
Συνεχίζει την ανοδική του πορεία το Xbox Game Pass
Ξεπέρασε τους 15 εκ. συνδρομητές.
Στοιχεία για τον κόσμο του Immortals Fenyx Rising
Χωρισμένος σε επτά διαφορετικές περιοχές.
Εξαγορά της Bethesda από τη Microsoft
Όλα τα στούντιο και οι μεγάλες σειρές υπό την αιγίδα του Xbox.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet