Για το πρώτο δεκαήμερο από την κυκλοφορία του.

Η Sony γνωστοποίησε ορισμένα στατιστικά στοιχειά σχετικά με τη συνολική in-game πρόοδο που σημείωσαν όλοι οι παίκτες που ασχολήθηκαν με το Ghost of Tsushima εντός των πρώτων δέκα ημερών από τη διάθεσή του, δηλαδή από τις 17 έως και τις 26 Ιουλίου.

Όπως έγινε γνωστό, οι παίκτες πραγματοποίησαν συνολικά περισσότερες από 57 εκατομμύρια μονομαχίες, επισκέφθηκαν περισσότερα από 37 εκατομμύρια ιερά Inari, ενώ ολοκληρώθηκαν περίπου 17 εκατομμύρια Bamboo Strikes και 810 χρόνια ιππασίας, καθώς τραβήχτηκαν επίσης και περισσότερες από 15 εκατομμύρια φωτογραφίες από τα πανέμορφα περιβάλλοντα της Άπω Ανατολής του παιχνιδιού.

Περαιτέρω στατιστικά στοιχεία μπορείτε να βρείτε παρακάτω στη σχετική δημοσίευση από τον επίσημο λογαριασμό του PlayStation στο Twitter.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τη νεότερη -και πιθανότατα τελευταία- αποκλειστικότητα του PS4 μπορείτε να βρείτε στο review μας, καθώς και να διαβάσετε την ενδιαφέρουσα συνέντευξή μας με τον Nate Fox - Director του παιχνιδιού.

 

Όλα ξεκίνησαν πίσω στο 2008, όταν ένα χειμωνιάτικο πρωινό ο Γιώργος στάθηκε μπροστά από μία τηλεόραση, που πρόβαλε πλάνα του Gran Turismo 4, από ένα PS2. Η στιγμή αυτή οδήγησε στους πρώτους "σπινθήρες" για την όξυνση του ενδιαφέροντός του επάνω σ' αυτό που είχε μόλις αντικρίσει. Από τότε, όντας κυρίως single player παίκτης και χωρίς να έχει αλλάξει στρατόπεδο, οι AAA/ AA τίτλοι της Sony κερδίζουν εγωκεντρικά το ενδιαφέρον του, όπως και σειρές/ ταινίες που έχουν να του προσφέρουν μία εξίσου απολαυστική εμπειρία. Ακούει  Metal/ Hard Rock μουσική και δεν παύει ποτέ να είναι οπαδός της καλής φυσικής κατάστασης, μέσω της διατροφής και της άσκησης.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet