Ενώ free-to-play θα είναι το multiplayer τμήμα του παιχνιδιού.

Η 343 Industries, η ομάδα που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του νέου μέρους της σειρά Halo, αποκρίθηκε σε ορισμένα ερωτήματα σχετικά με το art direction και γενικότερα το οπτικό αποτέλεσμα του Halo: Infinite, ερωτήματα που ήρθαν από την κοινότητα με το νεότερο δείγμα του παιχνιδιού που παρουσιάστηκε πρόσφατα στο Xbox Games Showcase Event της Microsoft.

Όπως σημείωσε η αμερικανική ομάδα ανάπτυξης, υπερίσχυσαν κατά πολύ περισσότερα τα θετικά σχόλια από τη συγκεκριμένη παρουσίαση του παιχνιδιού, με τα αντίστοιχα αρνητικά να έγκεινται στην εμφάνιση των χαρακτήρων και των αντικειμένων γενικότερα, υιοθετώντας μία "ανούσια" όψη. "Έχουμε διαβάσει τα σχόλιά σας, έχουμε δει τα παραδείγματα εκ νέου επεξεργασμένου περιεχομένου και την αξιολόγηση του Digital Foundry. Με πολλαπλούς τρόπους συμφωνούμε σ' αυτό -όντως έχουμε δουλειά να κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε ορισμένες από αυτές τις περιοχές και να ανυψώσουμε το επίπεδο πληρότητας και γενικής παρουσίασης για το τελικό παιχνίδι" αναφέρθηκε από την ομάδα.

Σχετικά με το πόσο πρόσφατη ήταν η έκδοση από το δείγμα του Halo: Infite της εν λόγω παρουσίασης, η ομάδα ανέφερε ότι εκείνη η εκδοχή βρισκόταν σε εξέλιξη αρκετές εβδομάδες νωρίτερα, με μία πληθώρα από γραφικά και συστηματικά στοιχεία του παιχνιδιού να βρίσκονται ακόμα σε διαδικασία ολοκλήρωσης και "γυαλίσματος". Ωστόσο, ορισμένες απόψεις από το feedback της κοινότητας που λήφθηκε, αξιολογήθηκε από την ίδια ως αναμενόμενο, με αναφορές σε περιοχές που είναι σε εξέλιξη, ενώ σύμφωνα με άλλες απόψεις, εξετάστηκαν παράλληλα νέες ευκαιρίες και σκέψεις που φανερώνουν τη σοβαρή υπόληψη της ομάδας και την προθυμία της να αξιολογείται. Όπως η ίδια αναφέρει: "Δεν έχουμε ακόμα σταθερές απανήσεις ή αποτελέσματα για να μοιραστούμε, αλλά η ομάδα εργάζεται με το γρηγορότερο δυνατό τρόπο βάσει του σχεδίου. Είμαστε επικεντρωμένοι στο να εξασφαλίσουμε ότι θα έχουμε έναν όμορφο κόσμο να εξερευνήσουν οι παίκτες στο launch".

Όσον αφορά στο art-atyle του τίτλου, η 343 Industries αναφέρθηκε στην καθοδήγησή της με βάση το ισχυρό feedback που λαμβάνει από την κοινότητα, κάνοντας λόγο για περισσότερο κλασικές προοπτικές. "Παρόλο που εκτιμάμε ότι αυτό ίσως να μην αποτελεί την προσωπική προτίμηση όλων, επιμένουμε σε αυτή την απόφαση, και με χαρά παρατηρούμε να αντηχεί σε πολλούς λάτρεις ανά τον κόσμο" συμπληρώνει.

Επιπροσθέτως, και επιβεβαιώνοντας την πρόσφατη φημολογία, έγινε γνωστό πως το multiplayer τμήμα του Halo: Infinite θα είναι free-to-play και αναμένεται να "τρέχει" στο επερχόμενο Xbox Series X με ρυθμό ανανέωσης στα 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο, ενώ πρόσφατα η Microsoft προέβη σε μετονομασία του Xbox Game Pass σε "Game Pass", που όπως είναι λογικό, αυτό ενδέχεται να προμηνύει τη διάθεση της εν λόγω συνδρομητικής υπηρεσίας της εταιρείας και σε άλλες πλατφόρμες, παρόλο που σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις από τον επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, κάτι τέτοιο αναμένεται να είναι δυσκολότερο από το αναμενόμενο.

Το Halo: Infinite αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στην ερχόμενη εορταστική περίοδο για Xbox Series X, Xbox One και PC. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το gameplay video του παιχνιδιού που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του Xbox Games Showcase Event της Microsoft.

Τσέκαρε το βίντεο

Όλα ξεκίνησαν πίσω στο 2008, όταν ένα χειμωνιάτικο πρωινό ο Γιώργος στάθηκε μπροστά από μία τηλεόραση, που πρόβαλε πλάνα του Gran Turismo 4, από ένα PS2. Η στιγμή αυτή οδήγησε στους πρώτους "σπινθήρες" για την όξυνση του ενδιαφέροντός του επάνω σ' αυτό που είχε μόλις αντικρίσει. Από τότε, όντας κυρίως single player παίκτης και χωρίς να έχει αλλάξει στρατόπεδο, οι AAA/ AA τίτλοι της Sony κερδίζουν εγωκεντρικά το ενδιαφέρον του, όπως και σειρές/ ταινίες που έχουν να του προσφέρουν μία εξίσου απολαυστική εμπειρία. Ακούει  Metal/ Hard Rock μουσική και δεν παύει ποτέ να είναι οπαδός της καλής φυσικής κατάστασης, μέσω της διατροφής και της άσκησης.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Nexomon: Extinction - Review
Pokémon στη θέση των Pokémon.
Νωρίτερα η διάθεση του Remothered: Broken Porcelain
Επτά μέρες νωρίτερα η επίσκεψή μας στο Ashmann Inn.
Το Maneater έρχεται και στη νέα γένια
Με νέες δυνατότητες και εξελιγμένους τομείς.
Update με προσθήκη co-op για το Untitled Goose Game
Με αφορμή την κυκλοφορία του σε Steam και σε retail.
Δίχως αλλαγές η υποστήριξη για το The Elder Scrolls Online
Για κάθε πλατφόρμα διάθεσης, παρά τις εξελίξεις.
Vampire: The Masquerade - Shadows of New York - Review
Επιστροφή στις σκιές του World of Darkness.
Αύξηση τιμών στους next-gen τίτλους και από τη WB Games
Με "μπροστάρηδες" τα Gotham Knights και Suicide Squad: Kill the Justice League.
Χωρίς demo η φετινή έκδοση του FIFA 21
Χάλασε μια παράδοση πολλών χρόνων.
Συνεχίζει την ανοδική του πορεία το Xbox Game Pass
Ξεπέρασε τους 15 εκ. συνδρομητές.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet