Εξελίσσοντας τους μηχανισμούς του loot.

Με μια ανάρτησή της στο επίσημο blog της, η Bioware επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά ότι εργάζεται σκληρά να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το Anthem, τον μεγάλο της τίτλο που λανσαρίστηκε -με πολλά προβλήματα και χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία- την περασμένη χρονιά, ενώ έθεσε επί χάρτου τους κεντρικούς άξονες εργασίας, επάνω στους οποίους και επικεντρώνεται για το προσεχές μέλλον. 

Κεντρικός πυλώνας του νέου update θα είναι η βελτίωση των μηχανισμών του loot. Αυτό σημαίνει πως θα βελτιώσει όλα τα αντικείμενα που προσφέρονται εντός του παιχνιδιού, δίνοντας ένα κίνητρο στους παίκτες να τα βρουν και να τα εξοπλίσουν στον χαρακτήρα τους. Ο ίδιος ο μηχανισμός εξεύρεσης του κατάλληλου εξοπλισμού αναμένεται να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο, με την εισαγωγή πινάκων loot, ειδικών αποστολών με συγκεκριμένες ανταμοιβές, την ύπαρξη περισσότερων πλασμάτων που προσφέρουν άφθονο εξοπλισμό, αλλά και την προσθήκη ειδικών πωλητών που θα πουλούν σπάνια αντικείμενα εντός του παιχνιδιού.

Παράλληλα, η Bioware προσπαθεί να βελτιώσει και τους μηχανισμούς εξέλιξης του χαρακτήρα που προσφέρονται από το παιχνίδι και που συνδέονται άμεσα με το loot. Έτσι, η εταιρεία σκοπεύει να κάνει τη διαδικασία αφαίρεσης του level cap ακόμα πιο εύκολη, δίνοντας στους παίκτες τη δυνατότητα να αποκτούν υψηλότερα levels (και loot ανάλογης ποιότητας) ακόμα πιο γρήγορα, ενώ μέσω παρακολούθησης των στατιστικών και των trends που επικρατούν εντός του παιχνιδιού, η Bioware θα μπορεί να "αφουγκράζεται" τους παίκτες και να δρομολογεί τις όποιες βελτιώσεις χρειάζεται στη σωστή κατεύθυνση.

Θυμίζουμε πως το Anthem κυκλοφορεί ήδη σε υπολογιστές και κονσόλες τρέχουσας γενιάς από τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ η ημερομηνία διάθεσης του νέου update για το παιχνίδι εξακολουθεί να είναι άγνωστη.

Όλα ξεκινάνε ένα βράδυ Χριστουγέννων όπου αποκτώ το πρώτο μου Game Boy και γίνομαι αυτόματα (χωρίς να το ξέρω τότε) οπαδός της Nintendo. Ακολουθεί μια κονσόλα PlayStation (σε λίγο μεγαλύτερη ηλικία) και από τότε η δεσποινίδα Croft εισβάλει στη ζωή μου. Έκτοτε, τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει πολύ. Παραμένω φανατικός οπαδός των φορητών και των 3rd person Action Adventures (Tomb Raider! Prince of Persia! Assassin’s Creed??) μόνο που προτιμώ να απολαμβάνω τίτλους στην οθόνη του PC (γιατί είμαι φαν και των RTS!). Από εκεί και πέρα δεν θα πω όχι σε ένα καλό βιβλίο, πολλές καλές σειρές, άπειρες καλές ταινίες και βόλτες με καλή παρέα.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Connection Haunted - Review
Μερικοί servers καλύτερα να μένουν άδειοι.
Tο μεγαλύτερο project στην ιστορία της FromSoftware θα είναι το Elden Ring
Και διερευνήσεις για κοινά στοιχεία με το Game of Thrones.
Το Doom Eternal έρχεται στο Xbox Game Pass
Στις αρχές του επόμενου μήνα.
Νέο trailer για το Dragon Quest XI S - Definitive Edition
Καθώς το παιχνίδι ξεπέρασε τα 6 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις.
"Πολεμικές ιστορίες" από τους Spencer, Hines και Howard των Xbox και Bethesda
Μια ξεχωριστή στιγμή για τη βιομηχανία.
Αποκάλυψη νέας cloud gaming υπηρεσίας από την Amazon
Μεγαλώνει ο ανταγωνισμός στην εν λόγω κατηγορία υπηρεσιών.
Νέο trailer για το NieR Replicant ver.1.22474487139
Μαζί με επιβεβαίωση της ημερομηνίας διάθεσης.
Έτοιμο το επόμενο expansion του Nioh 2
Με διάθεση στα μέσα Οκτωβρίου.
Nexomon: Extinction - Review
Pokémon στη θέση των Pokémon.
Νωρίτερα η διάθεση του Remothered: Broken Porcelain
Επτά μέρες νωρίτερα η επίσκεψή μας στο Ashmann Inn.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet