Με επικέντρωση κυρίως σε τίτλους για τα PlayStation 4 και PSVR.

Η Sony επιβεβαίωσε μέσα από το PlayStation Blog, ότι έχει προγραμματίσει άλλο ένα State of Play live stream αργότερα αυτήν την εβδομάδα, εστιάζοντας αποκλειστικά σε third-party τίτλους για το PlayStation 4 και το PSVR, καθώς και σε "μερικές ενημερώσεις παιχνιδιών του PlayStation 5", κυρίως σε indie και third-party τίτλους που ήδη έχουν ανακοινωθεί για την κονσόλα της επόμενης γενιάς της Sony.

Το νέο State of Play θα έχει διάρκεια περίπου 40+ λεπτών, ενώ σύμφωνα με όσα αναφέρει η Sony, θα περιλαμβάνει νέο υλικό και νέες πληροφορίες για τους τίτλους του PlayStation 5.

"Και για να είμαστε εξαιρετικά ξεκάθαροι - δεν θα υπάρχουν ενημερώσεις των PlayStation Studios στο επεισόδιο της Πέμπτης", αναφέρει η ανακοίνωση στο PS Blog. "Δεν θα υπάρξουν ούτε ενημερώσεις σχετικά με hardware, business, προπαραγγελίες ή ημερομηνίες. Την Πέμπτη, το επίκεντρό μας επικεντρώνεται στην προβολή μερικών cool επερχόμενων παιχνιδιών που έρχονται στο ευρύτερο οικοσύστημα του PlayStation".

Το State of Play θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Αυγούστου στις 11 μ.μ. ώρα Ελλάδος και μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσω Twitch ή YouTube.

Στον ακόλουθο player θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε το σύνολο του State of Play, με σχολιασμό από τη συντακτική ομάδα του GameOver.gr

Τσέκαρε το βίντεο

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Tο μεγαλύτερο project στην ιστορία της FromSoftware θα είναι το Elden Ring
Και διερευνήσεις για κοινά στοιχεία με το Game of Thrones.
Το Doom Eternal έρχεται στο Xbox Game Pass
Στις αρχές του επόμενου μήνα.
Νέο trailer για το Dragon Quest XI S - Definitive Edition
Καθώς το παιχνίδι ξεπέρασε τα 6 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις.
Νέο trailer για το NieR Replicant ver.1.22474487139
Μαζί με επιβεβαίωση της ημερομηνίας διάθεσης.
Έτοιμο το επόμενο expansion του Nioh 2
Με διάθεση στα μέσα Οκτωβρίου.
Nexomon: Extinction - Review
Pokémon στη θέση των Pokémon.
Νωρίτερα η διάθεση του Remothered: Broken Porcelain
Επτά μέρες νωρίτερα η επίσκεψή μας στο Ashmann Inn.
Το Maneater έρχεται και στη νέα γένια
Με νέες δυνατότητες και εξελιγμένους τομείς.
Update με προσθήκη co-op για το Untitled Goose Game
Με αφορμή την κυκλοφορία του σε Steam και σε retail.
Δίχως αλλαγές η υποστήριξη για το The Elder Scrolls Online
Για κάθε πλατφόρμα διάθεσης, παρά τις εξελίξεις.

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει η Sony για το ps 5

There are no comments posted here yet