Από την ίδια την Konami.

Μια σειρά από tweets από τον επίσημο λογαριασμό του Twitter της Konami, ξεκίνησαν έναν νέο γύρο θεωριών ότι ένα νέο παιχνίδι της σειράς Sillent Hill πρόκειται να αποκαλυφθεί σύντομα.

Το πρώτο tweet έγινε την περασμένη Παρασκευή, με τον λογαριασμό να δημοσιεύει το χαρακτηριστικό ηχητικό εφέ της σειρήνας του Sillent Hill 2, αναφέροντας: "Κλείστε τα μάτια σας. Πάντα τρομακτικό. Sillent Hill 2 Siren". Η επίσημη δημοσίευση της Konami σχετικά με το παραμελημένο horror franchise προκάλεσε ενθουσιασμό στους φίλους του Silent Hill, κάτι που ώθησε την Konami να ανταποκριθεί λέγοντας: "Χαλάρωσε Διαδίκτυο. Παρακολουθούσαμε streams του Dead By Daylight και σκεφτήκαμε να μοιραστούμε τον θόρυβο και την αίσθηση του να είσαι κυνηγημένος. Δεν θα κατεβάσουμε το tweet και να κάνουμε πίσω, θέλαμε απλώς να το απολαύσετε. Λυπούμαστε που ξεσηκώσαμε τους ανθρώπους. Οτιδήποτε επίσημο θα προέρχεται πρώτα από το @SilentHill ή από κάποιο event ή κάτι τέτοιο, όχι από εμάς. Ήμασταν απλώς fans και απολαύσαμε τον θόρυβο / αναμνήσεις. Συγνώμη από όλους, ήταν 'μικροπρεπές' να σκοτώσουμε τη διάθεση της Παρασκευή σας".

Μπορεί, αρχικά να φαίνεται ότι οι άνθρωποι μπορεί να έχουν ενθουσιαστεί από το τίποτα, με την ανάρτηση να είναι απλώς αποτέλεσμα ενός social media manager να επιδίδεται στην αγάπη του για τη σειρά, αλλά υπήρξε και συνέχεια. Ο επίσημος λογαριασμός του Silent Hill στο Twitter, με τον οποίο υπάρχει link στο tweet της Konami, δημιουργήθηκε στις αρχές Ιουλίου. Χωρίς νέα κυκλοφορία κάποιου Silent Hill τίτλου από το 2012 (εκτός από το P.T.) ο νέος λογαριασμός φαίνεται λίγο ύποπτος. Επιπλέον, το tweet αναφέρει ότι τυχόν ειδήσεις για το Silent Hill θα μπορούσαν να προέρχονται "από κάποιo event". Και με τις Microsoft και Sony να έχουν προγραμματίσει events για μέσα στον Αύγουστο, δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει την εμφάνιση ενός νέου Silent Hill λίαν συντόμως;

Τέλος, να αναφέρουμε ότι ένα "soft reboot" του Silent Hill φημολογείται εδώ και αρκετό καιρό, και ότι μπορεί να είναι αποκλειστικός τίτλος για το PlayStation 5.

 

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet