Το νέο project από τους δημιουργούς του My Time at Portia.

Η Pathea Games, η ομάδα που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του My Time at Portia, ανακοίνωσε ότι το Ever Forward έχει προγραμματιστεί να γίνει διαθέσιμο στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές προς τα μέσα του μήνα, ενώ υπάρχουν πλάνα για την κυκλοφορία του και στις οικιακές κονσόλες.

Ο τίτλος εξιστορεί την περιπέτεια ενός μικρού κοριτσιού ονόματι "Maya", που βρίσκεται μεταξύ δύο διαφορετικών κόσμων, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με έντονο προβληματισμό, που θα την προκαλέσει να ανακαλύψει τον ίδιο της τον εαυτό. Ο ένας εξ αυτών των κόσμων απαρτίζεται από ήσυχα και φυσικά περιβάλλοντα, γεμάτα με παράκτια καταφύγια, ενώ ο άλλος αποτελεί ένα περισσότερο σκληρό αλλά και ονειρεμένο περιβάλλον, με γεωμετρική σχεδίαση που προάγει την επίλυση παγίδων και περιβαλλοντικών γρίφων.

Το Ever Forward αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Αυγούστου για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές (μέσω Steam), με την ομάδα ανάπτυξης να σκοπεύει τη διάθεσή του και στα PS4, Xbox One και Nintendo Switch αργότερα μέσα στον ερχόμενο χειμώνα. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο gameplay video του τίτλου.

Τσέκαρε το βίντεο

Όλα ξεκίνησαν πίσω στο 2008, όταν ένα χειμωνιάτικο πρωινό ο Γιώργος στάθηκε μπροστά από μία τηλεόραση, που πρόβαλε πλάνα του Gran Turismo 4, από ένα PS2. Η στιγμή αυτή οδήγησε στους πρώτους "σπινθήρες" για την όξυνση του ενδιαφέροντός του επάνω σ' αυτό που είχε μόλις αντικρίσει. Από τότε, όντας κυρίως single player παίκτης και χωρίς να έχει αλλάξει στρατόπεδο, οι AAA/ AA τίτλοι της Sony κερδίζουν εγωκεντρικά το ενδιαφέρον του, όπως και σειρές/ ταινίες που έχουν να του προσφέρουν μία εξίσου απολαυστική εμπειρία. Ακούει  Metal/ Hard Rock μουσική και δεν παύει ποτέ να είναι οπαδός της καλής φυσικής κατάστασης, μέσω της διατροφής και της άσκησης.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Connection Haunted - Review
Μερικοί servers καλύτερα να μένουν άδειοι.
Tο μεγαλύτερο project στην ιστορία της FromSoftware θα είναι το Elden Ring
Και διερευνήσεις για κοινά στοιχεία με το Game of Thrones.
Το Doom Eternal έρχεται στο Xbox Game Pass
Στις αρχές του επόμενου μήνα.
Νέο trailer για το Dragon Quest XI S - Definitive Edition
Καθώς το παιχνίδι ξεπέρασε τα 6 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις.
"Πολεμικές ιστορίες" από τους Spencer, Hines και Howard των Xbox και Bethesda
Μια ξεχωριστή στιγμή για τη βιομηχανία.
Αποκάλυψη νέας cloud gaming υπηρεσίας από την Amazon
Μεγαλώνει ο ανταγωνισμός στην εν λόγω κατηγορία υπηρεσιών.
Νέο trailer για το NieR Replicant ver.1.22474487139
Μαζί με επιβεβαίωση της ημερομηνίας διάθεσης.
Έτοιμο το επόμενο expansion του Nioh 2
Με διάθεση στα μέσα Οκτωβρίου.
Nexomon: Extinction - Review
Pokémon στη θέση των Pokémon.
Νωρίτερα η διάθεση του Remothered: Broken Porcelain
Επτά μέρες νωρίτερα η επίσκεψή μας στο Ashmann Inn.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet